Κλειστά σχολεία σε Ελασσόνα και Δολίχη λόγω κακοκαιρίας
© Intime p.a.
Διακοπές ρεύματος στην Ελασσόνα λόγω της κακοκαιρίας «Διομήδης» - Έκλεισαν τα σχολεία με απόφαση του δημάρχου

Κλειστά παραμένουν τα σχολεία στην Ελασσόνα με απόφαση του δημάρχου, λόγω της κακοκαιρίας «Διομήδης», που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα.

Σημειώνεται ότι χωρίς ρεύμα έχουν μείνει από τις 03.00 τα ξημερώματα της Τρίτης οι κάτοικοι σε περιοχές της Θεσσαλικής πλευράς του Ολύμπου και συγκεκριμένα στο ιστορικό Λιβάδι της Ελασσόνας και στη Δολίχη.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, ο ιδιοκτήτης ηλεκτρονικής εφημερίδας στην περιοχή, Χ. Μητώνας, το χιόνι που πέφτει σε υψόμετρο 1.200 μέτρων όπου βρίσκεται το χωριό στην περιοχή μπορεί να μην είναι πολύ, αλλά οι δυνατοί άνεμοι προκάλεσαν βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζονται και στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Όπως είπε ο κ. Μητώνας, προβλήματα αντιμετωπίζουν και ηλικιωμένοι στην που κάνουν χρήση οξυγόνου, ενώ ζητήματα υπάρχουν και με τη θέρμανση σε σπίτια όπου τα συστήματα θέρμανσης χρειάζονται ρεύμα για να λειτουργήσουν.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται τέλος και στον δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων στο ύψος των Χαλκιάδων, όπου έχουν μεταφερθεί λόγω των έντονων βροχοπτώσεων χώματα στο οδόστρωμα. Στην περιοχή υπάρχει και περιπολικό της Αστυνομίας για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

areios_pagos.jpg
Τέμπη - Ο Άρειος Πάγος απαντά στα αιτήματα για εκταφή: «Μόνος αρμόδιος ο πρόεδρος εφετών»
Τέμπη: Τι απαντά ο Άρειος Πάγος στα αιτήματα για εκταφή – «Μόνος αρμόδιος ο πρόεδρος εφετών»
Τέμπη - Ο Άρειος Πάγος απαντά στα αιτήματα για εκταφή: «Μόνος αρμόδιος ο πρόεδρος εφετών»