κεριά, θάνατος, θλίψη
Θλίψη για την απώλεια δασκάλου στην Αχαΐα - «Έφυγε» σε ηλικία μόλις 49 ετών, χτυπημένος από τον κορονοϊό

«Έφυγε» σε ηλικία μόλις 49 ετών, χτυπημένος από τον κορονοϊό, ο Αντώνης Κωστέλος, δάσκαλος δημοτικού στην Αχαΐα.

Σε δήλωσή του, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, αναφέρει ότι ο εκπαιδευτικός «νόσησε από τον κορονοϊό, απουσίαζε από το σχολείο που εργαζόταν από την 1η Νοεμβρίου προκειμένου να αναρρώσει, αλλά τελικά νικήθηκε από το φονικό ιό».

Η δήλωση του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Αχαΐας:

«Πριν λίγο έφυγε οριστικά από κοντά μας ο συνάδελφος εκπαιδευτικός, δάσκαλος του 2/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ισώματος του Δήμου Ερυμάνθου, Αντώνης Κωστέλος. Άλλη μια απώλεια για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση της Αχαΐας.

Ο Αντώνης νόσησε από τον κορονοϊό, απουσίαζε από το σχολείο που εργαζόταν από την 1η Νοεμβρίου προκειμένου να αναρρώσει, αλλά τελικά νικήθηκε από το φονικό ιό. Η είδηση του θανάτου του σε ηλικία μόλις 49 ετών προκάλεσε θλίψη και συγκίνηση σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας. Σε όλη του την εκπαιδευτική διαδρομή προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στην εκπαίδευση.

Εργάστηκε ως αναπληρωτής σε σχολεία της Ζακύνθου και αργότερα ως μόνιμος σε ολιγοθέσια σχολεία της Αχαΐας, όπως Δημοτικό Σχολείο Φράγκα, Δημοτικό Σχολείο Λιμνοχωρίου και αρκετά χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο Ισώματος.

Ο πρόωρος χαμός του Αντώνη αφήνει μεγάλο κενό στην εκπαίδευση της περιοχής μας, καθώς και στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα δύο παιδιά του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις επόμενες δύο εβδομάδες η Υπουργός Παιδείας θα παρουσιάσει μια σειρά επιλογών για το Λύκειο και τις εξετάσεις
Αναλυτικά τι είπε ο Πρωθυπουργός για τον ρόλο του σχολείου σήμερα και τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τις πανελλαδικές εξετάσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις επόμενες δύο εβδομάδες η Υπουργός Παιδείας θα παρουσιάσει μια σειρά επιλογών για το Λύκειο και τις εξετάσεις
εκπαίδευση
SUB.8: Το ΙΕΠ ορίζει Συμβούλους για τη μεγαλύτερη επιμόρφωση εκπαιδευτικών στη χώρα
SUB.8-Δράσεις Κατάρτισης Εκπαιδευτικών: Ορίστηκαν οι Σύμβουλοι του ΙΕΠ για την υποστήριξη της Επιμόρφωσης
SUB.8: Το ΙΕΠ ορίζει Συμβούλους για τη μεγαλύτερη επιμόρφωση εκπαιδευτικών στη χώρα
taxi
Προσλήψεις εκπαιδευτικών: Ο κλάδος της Β’ Ξένης Γλώσσας σε κατάσταση εξαφάνισης
Εκπαιδευτικοί μιλούν για «σιωπηλή υποβάθμιση» καθώς μαθητές μένουν χωρίς το μάθημα επιλογής τους
Προσλήψεις εκπαιδευτικών: Ο κλάδος της Β’ Ξένης Γλώσσας σε κατάσταση εξαφάνισης