Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Ο Τρύφων Αλεξιάδης στη Βουλή - Αδιαθεσία
INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
«Το υπουργείο Παιδείας αυξάνει τα εκπαιδευτικά κενά και απαξιώνει συστηματικά το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου – Δραπετσώνας», τονίζει ο Τ. Αλεξιάδης 

Αναφορά στη Βουλή, κατέθεσε ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Τρύφων Αλεξιάδης, αναφορικά με τα εκπαιδευτικά κενά και τις απώλειες διδακτικών ωρών,  στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Σημειώνεται πως στα υπάρχοντα κενά καθηγητών σε μαθήματα κατεύθυνσης, προστίθεται και η απόσπαση του καθηγητή Βιολογίας. 

«Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου - Δραπετσώνας τονίζει την αδήριτη ανάγκη κάλυψης του νέου κενού που δημιουργείται καθώς ο καθηγητής δίδασκε και σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου με αποτέλεσμα η απουσία του να συνιστά κατάφορη αδικία προς την ισότιμη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων», αναφέρεται στην αναφορά του Τ. Αλεξιάδη. 

Αναλυτικά η αναφορά που κατέθεσε ο Τρύφων Αλεξιάδης:

Το Υπουργείο Παιδείας αυξάνει τα εκπαιδευτικά κενά και απαξιώνει συστηματικά το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Με Αναφορά του προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Τρύφων Αλεξιάδης, φέρνει στη Βουλή την επιστολή  του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου – Δραπετσώνας (Αρ. Πρωτ. 5/29.11.21) προς τον Διευθυντή Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά μέσω της οποίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για τις συνεχιζόμενες απώλειες διδακτικών ωρών, αφού στα υπάρχοντα κενά των καθηγητών κατεύθυνσης (χορού και κινηματογράφου), έρχεται να προστεθεί και η απόσπαση του καθηγητή Βιολογίας.

 Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου - Δραπετσώνας τονίζει την αδήριτη ανάγκη κάλυψης του νέου κενού που δημιουργείται καθώς ο καθηγητής δίδασκε και σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου με αποτέλεσμα η απουσία του να συνιστά κατάφορη αδικία προς την ισότιμη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων. 

Η συστηματική υποβάθμιση των στοιχειωδών λειτουργιών του Καλλιτεχνικού Σχολείου συνεχίζεται, τα κενά σε διδακτικό προσωπικό αυξάνονται, το μέλλον των παιδιών μας υπονομεύεται αναφέρει στην επιστολή του ο Σύλλογος και ο Τρ. Αλεξιάδης συντασσόμενος με τα δίκαια αιτήματα ζητά απαντήσεις και ενημέρωση από το αρμόδιο Υπουργείο σχετικά με τις ενέργειες του για την επίλυση των προβλημάτων.

Επισυνάπτεται η Αναφορά του βουλευτή και η επιστολή  του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Η καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου - Δραπετσώνας:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΝΕΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΩΡΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι αντί να έρθουν οι καθηγητές κατευθύνσεων χορού και κινηματογράφου, που εκκρεμεί η τοποθέτησή τους στο σχολείο μας εδώ και 3 μήνες, χάνουμε και τον καθηγητή Βιολογίας κ. Στεφανή, για τον οποίο ήρθε απόσπαση άμεσα εκτελεστή από τις 25 Νοεμβρίου 2021, ενώ η αναπληρώτρια βιολόγος κ. Αρβανίτη, που είχε τοποθετηθεί στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, έχει πλέον τοποθετηθεί σε άλλο σχολείο.

Ζητάμε να μας γνωρίσετε πότε θα έρθει στο σχολείο μας αναπληρωτής καθηγητής για να καλύψει 20 ώρες βιολογίας, μεταξύ των οποίων και ώρες κατεύθυνσης της  Γ Λυκείου -η απώλεια των οποίων συνιστά κατάφωρη αδικία προς την ισότιμη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων. Αφού γνωρίζετε οτι δεν υπάρχει καθηγητής για να καλύπτει αυτές τις διδακτικές ώρες από σήμερα, πως υπογράφετε αυτή τη τροχοπέδη στη μάθηση και στην πρόοδο των παιδιών μας; 

Θεωρούμε απαράδεκτο αντί να καλυφθούν τα κενά σε διδακτικό προσωπικό στο σχολείο μας, να αυξάνονται! Τα όρια της υπομονής μας έχουν πλέον εξαντληθεί, καθώς βλέπουμε την συστηματική υποβάθμιση των στοιχειωδών λειτουργιών του σχολείου μας και την υπονόμευση του μέλλοντος των παιδιών μας.
 
Ζητάμε άμεση συνάντηση με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΜΑΡΑΓΚΟΖΟΓΛΟΥ. 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αυτά είναι τα 5 επαγγέλματα με μισθό πάνω από 87000 ευρώ

8 επιδόματα που δε γνώριζες ότι δικαιούσαι - Πώς θα λάβεις τα χρήματα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ  Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

sissy xristidou
Σίσσυ Χρηστίδου-Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Σφοδρές αντιδράσεις για το victim blaming
Σφοδρές αντιδράσεις από την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου - Το victim blaming και οι απαντήσεις των χρηστών του Twitter
Σίσσυ Χρηστίδου-Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Σφοδρές αντιδράσεις για το victim blaming
sygkentrosi thessaloniki
Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την καταγγελία 24χρονης για βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου - «Ερχόμαστε εδώ για να...
Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης
Ακούστε τον υπόκωφο ήχο που έχει αναστατώσει κατοίκους στη Θεσσαλονίκη
Αυτός είναι ο ήχος που κάνει πολλούς κατοίκους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, κοντά στο Σέιχ Σου, να χάσουν τον ύπνο τους
Ακούστε τον υπόκωφο ήχο που έχει αναστατώσει κατοίκους στη Θεσσαλονίκη