Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
INTIME NEWS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ - ΕΒΠ σήμερα

Update: Αναμένεται νεότερη ενημέρωση για τις προσλήψεις αναπληρωτών

Νέες προσλήψεις αναπληρωτών, Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΑΣΥ και παράλληλη στήριξη αναμένονται σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της Δ' Φάσης την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με  ενημέρωση της Γ. Μπουλμέτη και του Β. Βούγια, η ανακοίνωση των προσλήψεων από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση αποστολής SMS στους προσληφθέντες αναπληρωτές.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο καταγραφής των κενών ΕΕΠ-ΕΒΠ την οποία απέστειλε το ΥΠΑΙΘ στις Δ/νσεις Εκπ/σης ΠΕ & ΔΕ και στις Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπ/σης της χώρας, με σκοπό την κάλυψή τους, με τη διενέργεια προσλήψεων αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ, η οριστικοποίηση των καταχωρισμένων κενών πραγματοποιήθηκε από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας την Τετάρτη 17.11.2021.

Τα κενά αφορούν σε προσλήψεις αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ), σε Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) για τις ανάγκες της Παράλληλης Στήριξης μαθητών (εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη) από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ) και Σχολικούς Νοσηλευτές (ΠΕ25).

3.195 προσλήψεις αναπληρωτών στη Δ' Φάση

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη Δ' Φάση, στις αρχές Νοεμβρίου, προσλήφθηκαν 3.195 αναπληρωτές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στη Γενική Εκπαίδευση.

Όλα τα ονόματα εδώ

Οι προσλήψεις αναπληρωτών συνεχίζονται ακόμα και ένα μήνα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες εκπαιδευτικών για χιλιάδες κενά στα σχολεία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα