Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Αλέξανδρος Κόπτσης
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Προθεσμίες για την υποβολή των εκθέσεων αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου των σχολείων και τον συλλογικό προγραμματισμό- Νέα εγκύκλιος

Νέα εγκύκλιο αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των διαδικασιών αναφορικά με τις εκθέσεις αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου των σχολείων και τον συλλογικό προγραμματισμό εξέδωσε ο γ.γ. του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης.

Ειδικότερα, υπενθυμίζεται ότι τα σχολεία θα πρέπει να υποβάλλουν έως την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου την «Έκθεση Αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου σχολικών μονάδων» και έως τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου τον «Συλλογικό Προγραμματισμό».

Και οι δύο εκθέσεις θα υποβάλλονται με ευθύνη των Διευθυντών/Διευθυντριών των σχολικών μονάδων, ενώ μετά τις 16 Νοεμβρίου οι Συντονιστές εκπαιδευτικοί των Ομάδων Δράσης θα μπορούν να εισέλθουν στην εφαρμογή του ΙΕΠ με τους προσωπικούς τους κωδικούς από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) προκειμένου να συμπληρώσουν το Α΄ μέρος της Φόρμας Αποτύπωσης του Σχεδίου Δράσης.

Ακολουθεί η εγκύκλιος: 

Σας υπενθυμίζουμε ότι για την υλοποίηση των διαδικασιών εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης σχολικών μονάδων απαιτείται η υποβολή:

Α. «Έκθεσης Αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου σχολικών μονάδων» που αφορά στο προηγούμενο σχολικό έτος και

Β. «Συλλογικού Προγραμματισμού» που αφορά στο τρέχον σχολικό έτος.

Προκειμένου να υλοποιηθούν οι διαδικασίες που ορίζονται στην με αριθμ. 108906/ΓΔ4/07-09-2021 Υ.Α. «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο» (Β΄ 4189), οι σχολικές μονάδες θα πρέπει να υποβάλουν:

την «Έκθεση Αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου σχολικών μονάδων» έως την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021,

τον «Συλλογικό Προγραμματισμό» για την υποβολή του οποίου η εφαρμογή θα παραμείνει ενεργή έως τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, κατόπιν αιτημάτων σχολικών μονάδων.

Τόσο η «Έκθεση Αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου σχολικών μονάδων» όσο και ο «Συλλογικός Προγραμματισμός» συμπληρώνονται με ευθύνη των Διευθυντών/-ντριών και Προϊσταμένων σχολικών μονάδων και η σύνδεση πραγματοποιείται με τους κωδικούς του σχολείου από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).

Οι Συντονιστές εκπαιδευτικοί των Ομάδων Δράσης θα μπορούν να εισέλθουν στην εφαρμογή του ΙΕΠ με τους προσωπικούς τους κωδικούς από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ), μετά τις 16 Νοεμβρίου, προκειμένου να συμπληρώσουν το Α΄ μέρος της Φόρμας Αποτύπωσης του Σχεδίου Δράσης («Σχεδιασμός της Δράσης»).

Το Α΄ μέρος θα είναι ανοικτό μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2022.

Σας επισημαίνουμε, τέλος, ότι οι ΣΕΕ Παιδαγωγικής Ευθύνης συνδέονται στην εφαρμογή με τους δικούς τους κωδικούς ΠΣΔ ώστε να:

 παρακολουθούν και να υποστηρίζουν το έργο των σχολείων ευθύνης τους,

 σημειώνουν τις παρατηρήσεις και προτάσεις τους όσον αφορά στο Σχεδιασμό των Σχεδίων Δράσης (μετά τις 22 Νοεμβρίου 2021 και έως 25 Ιανουαρίου 2022). Παρακαλούμε για την ολοκλήρωση των διαδικασιών στις παραπάνω τελικές ημερομηνίες-προθεσμίες.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΦΚΑ: Έρχονται 700 νέες μόνιμες προσλήψεις με 7.000 ευρώ το μήνα

Νέο ΜΗΤΡΩΟ επιμελητών Βρεφών, Νηπίων, Παιδιών - Χιλιάδες οι προσλήψεις

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

apdim_studyingreece2
Οι διεθνείς συνεργασίες των ελληνικών ΑΕΙ με τα αμερικανικά στο επίκεντρο διαδικτυακής ημερίδας
Οι επιτυχημένες διεθνείς συνεργασίες των ελληνικών πανεπιστημίων με πανεπιστήμια των ΗΠΑ στο επίκεντρο διαδικτυακής ημερίδας
Οι διεθνείς συνεργασίες των ελληνικών ΑΕΙ με τα αμερικανικά στο επίκεντρο διαδικτυακής ημερίδας
Επίδομα θέρμανσης
Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα-Έως τις 15 Φεβρουαρίου η προθεσμία
ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα myΘέρμανση για την εκ νέου υποβολή αιτήσεων για την χορήγηση επιδόματος θέρμανσης
Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα-Έως τις 15 Φεβρουαρίου η προθεσμία