Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
αναπληρωτές αναπληρώτριες εκπαιδευτικοί
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε «Γ. Σεφέρης» καλεί σε σύσκεψη την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στην αίθουσα του ΚΕΠ Ν. Ιωνίας στις 11.00 π.μ

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε «Γ. Σεφέρης» απευθύνει κάλεσμα σε Ενώσεις, συλλόγους γονέων, εργατικά σωματεία και μαζικούς φορείς σε σύσκεψη την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στην αίθουσα του ΚΕΠ Ν. Ιωνίας στις 11.00 π.μ.

Το θέμα συζήτησης αφορά «τον συντονισμό δράσης των εργαζομένων απέναντι στην πολιτική που χτυπάει τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών, ιδιωτικοποιεί την υγεία  και τσακίζει με την ακρίβεια το  λαϊκό εισόδημα».

Αναλυτικά το κάλεσμα:

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Γ. Σεφέρης" καλεί τις Ενώσεις  και τους Συλλόγους Γονέων, τα εργατικά σωματεία και τους μαζικούς φορείς της περιοχής μας σε σύσκεψη την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στην αίθουσα του ΚΕΠ Ν. Ιωνίας στις 11.00 π.μ. με θέμα :

"Ο συντονισμός δράσης των εργαζομένων απέναντι στην πολιτική που χτυπάει τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών, ιδιωτικοποιεί την υγεία  και τσακίζει με την ακρίβεια το  λαϊκό εισόδημα ".

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: LIVE Τα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές

Διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ που ΔΕΝ χρειάζονται εξετάσεις (Προκήρυξη 7Κ/2019)

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα