Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Σε απόφασή της η Γ.Σ της ΕΛΜΕ Ικαρίας - Φούρνων σημειώνει ότι στόχος είναι η ενιαία και συντεταγμένη κίνηση του κλάδου για τη συνέχιση του αγώνα και της απεργίας αποχής

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευση της ΕΛΜΕ Ικαρίας - Φούρνων 

Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα μαζική συμμετοχή στις 21/10, μετά από εκτεταμένη συζήτηση για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση, ομόφωνα πήρε τις εξής αποφάσεις.

Για το ζήτημα του μεγάλου και κρίσιμου αγώνα του εκπαιδευτικού κόσμου ενάντια στην αξιολόγηση:

  1. Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις και την πραξικοπηματικού τύπου νόθευση της απόφασης του κλάδου για συνέχιση της απεργίας αποχής, στη Γενική Συνέλευση προέδρων της 16/10. Απαιτούμε από το ΔΣ να συγκαλέσει νέα ΓΣ προέδρων και σε κάθε περίπτωση -αν δεν το πράξει- με βάση το καταστατικό της ομοσπονδίας να πραγματοποιηθεί αυτή με αίτημα  του 1/10 των ΕΛΜΕ.
  1. Συνεχίζουμε την απεργία αποχή από κάθε διαδικασία που σχετίζεται με την αξιολόγηση λαμβάνοντας κάθε συνδικαλιστικό μέτρο για τη στήριξη της απόφασης.
  1. Καλούμε όλες τις ΕΛΜΕ και τους Συλλόγους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κόντρα στις μεθοδεύσεις των παρατάξεων του κυβερνητικού συνδικαλισμού, να πάρουν αποφάσεις συνέχισης του αγώνα. Προχωράμε σε συντονισμό με τα πρωτοβάθμια σωματεία (ΕΛΜΕ ΣΕΠΕ) της χώρας και για το σκοπό αυτό συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία για τον συντονισμό ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ που ξεκίνησε μετά τη Γενική Συνέλευση της 16/10. Στόχος είναι η ενιαία και συντεταγμένη κίνηση του κλάδου για τη συνέχιση του αγώνα και της απεργίας αποχής.
  1. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την αγωνιστική συνεννόηση στην κατεύθυνση του πανεκπαιδευτικού μετώπου με μαθητές γονείς και τα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Για το ζήτημα της διεξαγωγής συνεδρίου της ομοσπονδίας και της απόφασης της πλειοψηφίας των παρατάξεων της ΟΛΜΕ να αιτηθούν στο πρωτοδικείο τον διορισμό των μελών του ΔΣ μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

  1. Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την κατάπτυστη απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΟΛΜΕ για διορισμό (δοτή διοίκηση) των μελών του ΔΣ από το πρωτοδικείο.
  1. Απαιτούμε τον σεβασμό των καταστατικών διατάξεων και των αρχών της δημοκρατικής λειτουργίας της ΟΛΜΕ. Χωρίς καμία νέα αναβολή, άμεσα το ΔΣ της ΟΛΜΕ να προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών για την πραγματοποίηση του συνεδρίου της ομοσπονδίας και την ανάδειξη των νέων οργάνων της.

 

Τέλος η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων αποφάσισε την διεξαγωγή της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και των εκλογών του σωματείου μας για τις 24/11.  

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: Τα πρώτα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές

Διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ που ΔΕΝ χρειάζονται εξετάσεις (Προκήρυξη 7Κ/2019)

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα