Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Χαϊδαρίου καλεί σε μαζική κινητοποίηση την Πέμπτη 21 Οκτώβρη, 8:30 πμ στην Πλατεία Δημαρχείου

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Χαϊδαρίου, στηρίζει τις αποφάσεις των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του δήμου που συγχωνεύονται και καλούν σε συμμετοχή στην αυριανή κινητοποίηση στις 08:30, στην Πλατεία Δημαρχείου.

Σήμερα, μάλιστα, συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης προκειμένου να καθοριστούν τα επόμενα βήματα κλιμάκωσης, συντονισμού και ενιαίων πρωτοβουλιών.

Η ανακοίνωση

Μετά τη μαζική, δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας, και με απαίτηση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στα σχολεία που συγχωνεύονται τμήματα προχωράμε σε μαζική κινητοποίηση την Πέμπτη 21 Οκτώβρη, 8:30 πμ στην Πλατεία Δημαρχείου.

Απαιτούμε, απέναντι στην ανάλγητη στάση του Υπουργείου Παιδείας να δημιουργήσει τερατώδη τμήματα των 28 μαθητών αντί να προσλάβει εκπαιδευτικούς για να καλυφτούν όλα τα κενά, η Δημοτική Αρχή του Δήμου να πάρει ξεκάθαρη στάση καταδίκης της συγκεκριμένης απόφασης και να προχωρήσει στην έμπρακτη στήριξη των αιτημάτων μας:

Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων, τα 15μελή των μαθητών και τους εκπαιδευτικούς σε συμμετοχή στην κινητοποίηση καθώς ο κύκλος συγχωνεύσεων για να μην περάσει θέλει τον αγώνα όλων μας. Οι συγχωνεύσεις αφορούν ΟΛΟΥΣ και όχι μόνο τα σχολεία που χτυπιούνται σε αυτή τη φάση.  

Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, δεν υποχωρούμε. Τα παιδιά μας έχουν δικαιώματα, δεν είναι αριθμοί για να στοιβάζονται.
Συνεχίζουμε μαζικά, δυναμικά.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ, 8:30πμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: LIVE Τα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές

Διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ που ΔΕΝ χρειάζονται εξετάσεις (Προκήρυξη 7Κ/2019)

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα