Bullying - Τροιζηνία: Zητούσαν λεφτά από μαθητή και του έσπασαν το πόδι
Οι νταήδες απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τους γονείς του 13χρονου μαθητή - Αναγκάστηκε να πηδήξει από κοντέινερ, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 13χρονος στον Γαλατά Τροιζηνίας, που έπεσε θύμα bullying.

Ομάδα νεαρών εξωσχολικών ενηλίκων επί τρεις μήνες, φέρεται, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας του 13χρονου, να του έκανε συστηματικά bullying και να εκβίαζε τον μαθητή της Α’ Γυμνασίου.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, οι νεαροί φέρεται να τον απειλούσαν ότι θα έκαναν κακό στην οικογένειά του, αν δεν τους έδινε χρήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το παιδί αναγκάστηκε να πηδήξει από ένα κοντέινερ, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Οι νεαροί εκφόβιζαν και εκβίαζαν τον 13χρονο αποσπώντας του χρήματα, με το μεγαλύτερο ποσό να είναι 150 ευρώ.

Μέρες μετά το ατύχημα, το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο του, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να ενημερώσουν τη μητέρα του και εκείνη να το αναζητήσει, εντοπίζοντάς το μακριά από το σχολείο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τον 13χρονο να της εξομολογείται τα όσα είχε περάσει.

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες και διεξήγαγαν προανάκριση για την υπόθεση.

«Δεν το έκαναν μόνο στο παιδί μου, αλλά και σε άλλα πέντε παιδιά», είπε η μητέρα του 13χρονου, η οποία αντιλήφθηκε τι συμβαίνει όταν το παιδί της έσπασε το πόδι του.

«Μαμά, είναι η πρώτη φορά που θέλω να κοιμηθώ με ησυχία»

Σύμφωνα με την μητέρα, ο 13χρονος είναι παιδί χαμηλών τόνων και ξαφνικά άρχισε να της ζητάει χρήματα. Όταν εκείνη τον ρώτησε τι τα χρειάζεται, άρχισε να βρίσκει δικαιολογίες.

«Τα μάτια του ήταν κόκκινα, τα χέρια του έτρεμαν. Τον ρώτησαν “γιατί, τι τα κάνεις αυτά;”. Προσπαθούσα να τσεκάρω, αλλά δεν βρήκα άκρη».

Εκτός από 150 ευρώ που απέσπασαν οι νταήδες από τον 13χρονου, του ζήτησαν κι άλλα χρήματα.

Η μητέρα κατάφερε να κάνει τον γιο της να ανοιχτεί και να τις αποκαλύψει το bullying, το οποίο δεχόταν. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τον απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τους γονείς του.

«Μαμά, είναι η πρώτη φορά που θέλω να κοιμηθώ με ησυχία», ήταν τα λόγια του 13χρονου στη μητέρα του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυν
Μακελειό σε φεστιβάλ στη Γιούτα: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς
Ένα βρέφος, μια 41χρονη και ένας 18χρονος μεταξύ των θυμάτων σε αιματηρή συμπλοκή κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Westfest στο Σολτ Λέικ Σίτι
Μακελειό σε φεστιβάλ στη Γιούτα: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς
taksi
Ένωση Γονέων Καλαμαριάς κατά του «χαρατσιού» στη θερινή απασχόληση 2025
Οι γονείς καλούνται να πληρώσουν για πρώτη φορά συμμετοχή στο πρόγραμμα, ενώ η Ένωση ζητά άμεση κατάργηση της εισφοράς και διεύρυνση των θέσεων
Ένωση Γονέων Καλαμαριάς κατά του «χαρατσιού» στη θερινή απασχόληση 2025
Μια γιορτή για όλους
«Μια γιορτή για όλους» – Διήμερες εκδηλώσεις στην Πλαζ Αρετσούς με επίκεντρο τα δικαιώματα όλων των παιδιών
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλαμαριάς και ο «Ηλιάτορας» ενώνουν δυνάμεις για ένα διήμερο δράσεων, τέχνης και συζητήσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση και...
«Μια γιορτή για όλους» – Διήμερες εκδηλώσεις στην Πλαζ Αρετσούς με επίκεντρο τα δικαιώματα όλων των παιδιών