ειδική αγωγή σεμινάριο
σχολική τάξη, θρανία, σχολείο, μαυροπίνακας
Ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου καταγγέλλει παρατυπίες στις μετακινήσεις εκπαιδευτικών γαλλικής γλώσσας στη Β' Διεύθυνση Π.Ε. Αθήνα - Απειλές για περικοπή μισθού δέχονται οι εκπαιδευτικοί

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου καταγγέλλει απερίφραστα και κατηγορηματικά τις αδιαφανείς διαδικασίες και τις παράτυπες ενέργειες της Διεύθυνσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας αναφορικά με την μετακίνηση εκπαιδευτικών της Γαλλικής γλώσσας – μελών του συλλόγου, για συμπλήρωση ωραρίου σε όμορους δήμους από εκεί που έχουν την οργανική τους και τις μεθόδους άσκησης πίεσης και τρομοκρατίας σε βάρος των εκπαιδευτικών της Γαλλικής προκειμένου να αποδεχθούν τις μετακινήσεις αυτές χωρίς έγγραφη εντολή της Διεύθυνσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας.

Συγκεκριμένα εκπαιδευτικοί της Γαλλικής γλώσσας που υπηρετούν με οργανική θέση σε σχολικές μονάδες της Εκάλης και των Μελισσίων καλούνται να συμπληρώσουν ωράριο 2 – 3 ωρών σε σχολικές μονάδες της Αγίας Παρασκευής χωρίς να γνωρίζουν αν έχει εξαντληθεί το ωράριο εκπαιδευτικών της Γαλλικής γλώσσας που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αγίας Παρασκευής ή Χαλανδρίου.

Οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν ότι η όλη διαχείριση του θέματος από την πλευρά της Διεύθυνσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας όζει αδιαφάνειας και συναλλαγής ενώ ασκούνται τρομοκρατικές μέθοδοι με απειλές για περικοπή μισθού σε βάρος των εκπαιδευτικών που μετακινούνται προκειμένου να αποδεχθούν την μετακίνησή τους χωρίς έγγραφη εντολή – τοποθέτηση για την συμπλήρωση του ωραρίου τους το οποίο κάλυπταν πλήρως στις σχολικές μονάδες που είχαν οργανική αλλά και σε όμορες εντός του ίδιου Δήμου.

Ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου τοποθετείται και αναφέρει:

«Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το συγκεκριμένο θέμα και καλούμε την Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της αυτές και να σταματήσει τις απειλές και την τρομοκρατία σε βάρος των συναδέλφων μας εκπαιδευτικών της Γαλλικής γλώσσας».

«Επιπρόσθετα καλούμε τη Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας να δημοσιοποιήσει την τοποθέτηση και το ωράριο όλων των συναδέλφων εκπαιδευτικών της Γαλλικής γλώσσας καθώς και τις σχολικές μονάδες που συμπληρώνουν ωράριο και να εξηγήσει με ποια κριτήρια μετακινεί τους εκπαιδευτικούς της Γαλλικής γλώσσας για την συμπλήρωση του ωραρίου τους όχι εντός του ίδιου Δήμου ούτε σε γειτονικούς Δήμους αλλά εντός της Διεύθυνσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας εξοντώνοντας ανθρώπους και δημιουργώντας προβλήματα στις σχολικές μονάδες της περιοχής».

«Καλούμε τους συναδέλφους – μέλη του σωματείου μας να μην αποδέχονται μετακινήσεις τέτοιου είδους με προφορικές εντολές αλλά να ζητούν έγγραφες εντολές τις οποίες να κοινοποιούν στο σωματείο μας προκειμένου να εξετάσουμε και νομικά το σύννομο των ενεργειών της Διεύθυνσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας».

«Καλούμε το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. να επιληφθεί του θέματος».  

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ: Αιτήσεις, ΎΛΗ και εξ αποστάσεως προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΕΟΠΥΥ: Η Αποζημίωση για γυαλιά οράσεως γίνεται ηλεκτρονικά και τα χρήματα σας επιστρέφονται στον λογαριασμό σας
Πλέον δεν χρειάζεται να περιμένετε σε ουρές για να καταθέσετε δικαιολογητικά για αποζημίωση για γυαλιά οράσεως και οπτικά. Η διαδικασία γίνεται...
ΕΟΠΥΥ: Η Αποζημίωση για γυαλιά οράσεως γίνεται ηλεκτρονικά και τα χρήματα σας επιστρέφονται στον λογαριασμό σας