Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
σχολική τάξη, θρανία, σχολείο, μαυροπίνακας
Ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου καταγγέλλει παρατυπίες στις μετακινήσεις εκπαιδευτικών γαλλικής γλώσσας στη Β' Διεύθυνση Π.Ε. Αθήνα - Απειλές για περικοπή μισθού δέχονται οι εκπαιδευτικοί

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου καταγγέλλει απερίφραστα και κατηγορηματικά τις αδιαφανείς διαδικασίες και τις παράτυπες ενέργειες της Διεύθυνσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας αναφορικά με την μετακίνηση εκπαιδευτικών της Γαλλικής γλώσσας – μελών του συλλόγου, για συμπλήρωση ωραρίου σε όμορους δήμους από εκεί που έχουν την οργανική τους και τις μεθόδους άσκησης πίεσης και τρομοκρατίας σε βάρος των εκπαιδευτικών της Γαλλικής προκειμένου να αποδεχθούν τις μετακινήσεις αυτές χωρίς έγγραφη εντολή της Διεύθυνσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας.

Συγκεκριμένα εκπαιδευτικοί της Γαλλικής γλώσσας που υπηρετούν με οργανική θέση σε σχολικές μονάδες της Εκάλης και των Μελισσίων καλούνται να συμπληρώσουν ωράριο 2 – 3 ωρών σε σχολικές μονάδες της Αγίας Παρασκευής χωρίς να γνωρίζουν αν έχει εξαντληθεί το ωράριο εκπαιδευτικών της Γαλλικής γλώσσας που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αγίας Παρασκευής ή Χαλανδρίου.

Οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν ότι η όλη διαχείριση του θέματος από την πλευρά της Διεύθυνσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας όζει αδιαφάνειας και συναλλαγής ενώ ασκούνται τρομοκρατικές μέθοδοι με απειλές για περικοπή μισθού σε βάρος των εκπαιδευτικών που μετακινούνται προκειμένου να αποδεχθούν την μετακίνησή τους χωρίς έγγραφη εντολή – τοποθέτηση για την συμπλήρωση του ωραρίου τους το οποίο κάλυπταν πλήρως στις σχολικές μονάδες που είχαν οργανική αλλά και σε όμορες εντός του ίδιου Δήμου.

Ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου τοποθετείται και αναφέρει:

«Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το συγκεκριμένο θέμα και καλούμε την Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της αυτές και να σταματήσει τις απειλές και την τρομοκρατία σε βάρος των συναδέλφων μας εκπαιδευτικών της Γαλλικής γλώσσας».

«Επιπρόσθετα καλούμε τη Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας να δημοσιοποιήσει την τοποθέτηση και το ωράριο όλων των συναδέλφων εκπαιδευτικών της Γαλλικής γλώσσας καθώς και τις σχολικές μονάδες που συμπληρώνουν ωράριο και να εξηγήσει με ποια κριτήρια μετακινεί τους εκπαιδευτικούς της Γαλλικής γλώσσας για την συμπλήρωση του ωραρίου τους όχι εντός του ίδιου Δήμου ούτε σε γειτονικούς Δήμους αλλά εντός της Διεύθυνσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας εξοντώνοντας ανθρώπους και δημιουργώντας προβλήματα στις σχολικές μονάδες της περιοχής».

«Καλούμε τους συναδέλφους – μέλη του σωματείου μας να μην αποδέχονται μετακινήσεις τέτοιου είδους με προφορικές εντολές αλλά να ζητούν έγγραφες εντολές τις οποίες να κοινοποιούν στο σωματείο μας προκειμένου να εξετάσουμε και νομικά το σύννομο των ενεργειών της Διεύθυνσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας».

«Καλούμε το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. να επιληφθεί του θέματος».  

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία σε όλη την Ελλάδα - Η ανανεωμένη λίστα

Νέες Προκηρύξει ΑΣΕΠ για 5889 ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί: Καμία υποχρεωτικότητα για τηλεκπαίδευση από τις οικίες μας
«Η τηλεκπαίδευση υλοποιείται, εφόσον καθίσταται δυνατή, από τις σχολικές μονάδες. Καμία υποχρεωτικότητα από τις οικίες και με ιδία μέσα», τονίζουν οι...
Εκπαιδευτικοί: Καμία υποχρεωτικότητα για τηλεκπαίδευση από τις οικίες μας
τηλεκπαίδευση εξ αποστάσεως εκπαίδευση αξιολόγηση μαθητών, υπολογιστές
Υπουργείο Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα κλείσουν λόγω κακοκαιρίας
Τηλεκπαίδευση θα εφαρμοστεί στους δήμους που θα αποφασίσουν την αναστολή λειτουργίας των σχολείων, λόγω κακοκαιρίας
Υπουργείο Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα κλείσουν λόγω κακοκαιρίας