ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Διευθυντής σχολείου μήνυσε γονέα - αρνητή για συκοφαντική δυσφήμιση
ΚΩΣΝΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ / SOOC
Η μαθήτρια αρνήθηκε να φορέσει τη μάσκα στο σχολείο και οι γονείς της αρνήθηκαν να την παραλάβουν από το σχολείο - Η μήνυση

Την δικαστική οδό πήρε η υπόθεση ενός γονέα – αρνητή σε σχολείο του Πύργου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr, ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου Θανάσης Κατσίμπελης μήνυσε τον γονέα μαθήτριας, ο οποίος παρουσιάζεται ως αρνητής.

Αφορμή για τη μήνυση του διευθυντή του σχολείου στάθηκε όπως αναφέρει στη μήνυση του η άρνηση της μαθήτριας να κάνει χρήση μάσκας εντός του σχολείου, απομονώθηκε σε ειδικό χώρο και οι γονείς της στην επικοινωνία των εκπαιδευτικών μαζί τους, αρνήθηκαν να παραλάβουν το παιδί τους απαιτώντας να χορηγήσουν οι δάσκαλοι στην κόρη τους μάσκα ειδικού τύπου FFP2.

Ο γονέας στη συνέχεια ανάρτησε διάφορα στα social media και τα σχόλια που επίσης αναρτήθηκαν από άλλους χρήστες παρακινούν σε πράξεις βίας.

Ο Θ. Κατσίμπελης μήνυσε τον γονέα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, για έκθεση σε κίνδυνο της ζωής και της υγείας των μαθητών του σχολείου, για συκοφαντική δυσφήμιση, για εξύβριση και διατάραξη της λειτουργίας της σχολικής μονάδας.

Ο Θ. Κατσίμπελης μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «η προστασία του παιδιού είναι το θέμα. Οι εκπαιδευτικοί δεν έχουμε διαφορές με τους γονείς ούτε μας ενδιαφέρουν οι απόψεις τους. Στο σχολείο υπάρχουν κανόνες και τηρούνται από όλους. Δεν είναι δυνατόν να εργαλειοποιούνται οι μαθητές και να εκβιάζονται να υπηρετήσουν τις απόψεις των γονέων τους. Οι απειλές δεν τρομάζουν τους Έλληνες Δασκάλους».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Περιφερειάρχης «αδειάζει» Κεραμέως: Αναλαμβάνω μισθούς εκπαιδευτικών!

Άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό μέσα στο σπίτι της

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

boulbasakos
Μπουλμπασάκος : «Να ξανασκεφτεί η κυβέρνηση τις παρελάσεις»
Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού Γ. Μπουλμπασάκος προτείνει από τη κυβέρνηση να ξανασκεφτεί το θέμα των παρελάσεων
Μπουλμπασάκος : «Να ξανασκεφτεί η κυβέρνηση τις παρελάσεις»