ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
foto-memaska
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
«Βασανισμός, εσχάτη προδοσία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», μερικές από τις κατηγορίες κατά εκπαιδευτικών που αναγράφονται στις μηνύσεις - Γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο για να μη φορέσουν μάσκα

«Βασανισμός, εσχάτη προδοσία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης». Αυτές είναι μερικές από τις κατηγορίες που προσάπτουν στους εκπαιδευτικούς που τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό γονείς-αρνητές στις μηνύσεις τους σε διάφορες περιπτώσεις ανά την Ελλάδα.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει διευθυντής δημοτικού, οικογένεια δεν στέλνει τα παιδιά της στο σχολείο με το επιχείρημα ότι «δε θα φορέσουν μάσκα και ας χάσουν τη χρονιά».

Την ίδια ώρα, σε blog με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις υπήρχε φόρμα με έτοιμη μήνυση κατά εκπαιδευτικών. Το συγκεκριμένο ιστολόγιο πάντως φαίνεται να έχει «κατέβει», αν και στην αναζήτηση της google είναι ακόμα ανιχνεύσιμο.

Τέλος οι προσαγωγές εκπαιδευτικών με απόφαση Θεοδωρικάκου

Από την πλευρά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, μετά τα απανωτά περιστατικά με γονείς αρνητές των μέτρων που έβαζαν στο στόχαστρο δασκάλους και καθηγητές ζήτησε από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣΜιχάλη Καραμαλάκη, να διασφαλιστεί ότι δεν θα προσάγονται στα αστυνομικά τμήματα οι εκπαιδευτικοί που εφαρμόζουν το νόμο για τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό στα σχολεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη«εφόσον προκύπτουν θέματα μηνύσεων, η διαδικασία που ακολουθείται θα πρέπει να γίνεται χωρίς την μετάβαση των εκπαιδευτικών στα Α.Τ».

«Στόχος όλων πρέπει να είναι η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων και η προστασία του αναγκαίου εκπαιδευτικού κλίματος που πρέπει να υπάρχει στα σχολεία», σημειώνεται ακόμα.

Ζητά 2,7 εκ. ευρώ από τη διευθύντρια του σχολείου του παιδιού του

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Mega, ο γνωστός πλέον αρνητής-γονέας που μήνυσε τη διευθύντρια του σχολείου του παιδιού του γιατί εφάρμοσε το νόμο, ζητώντας 2,7 εκατομμύρια ευρώ δηλώνει αμετανόητος και εμφανίζεται πεπεισμένος ότι θα λάβει το ποσό. «Ποσό οφειλής 2,7 εκατομμύρια και εδώ είναι ο προσωπικός μου λογαριασμός που θα πληρωθώ εγώ. Δε θα τα πάρει κάποιος άλλος τα λεφτά, εγώ θα τα πάρω», αναφέρει.

Μάλιστα, ο Ιωάννης Σαρηγιαννίδης αναφέρει ότι το παιδί του θα πάει σχολείο από τη Δευτέρα: «Χωρίς το παιδί σήμερα γιατί το παιδί πρέπει να ξεκουραστεί. Και τη Δευτέρα θα επανέλθουμε. Να δούμε τι θα γίνει και με το δικαστήριο την Παρασκευή που ορίστηκε δικάσιμος».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο γιος του, μαθητής δευτέρας δημοτικού, ήταν εκείνος που ζήτησε να μη φοράει μάσκα. Μάσκα την οποία πάντως φορούσε αδιαμαρτύρητα την πρώτη βδομάδα του σχολείου. «Εφόσον το παιδί μου παραπονέθηκε πως δεν μπορεί να φορέσει μάσκα εγώ όφειλα να υποστηρίξω τη βούληση του παιδιού μου», αναφέρει.

«Η διευθύντρια είναι σε σοκ γιατί την πρώτη εβδομάδα το παιδί του ήρθε κανονικά στο σχολείο με μάσκα και σελφ τεστ και ξαφνικά χτες προέκυψε αυτό. Αν είχε πρόβλημα ο κύριος Σαρηγιαννίδης να το έλεγε από την αρχή και όχι μια εβδομάδα μετά», λέει η Ναταλία Ντορίτσα, πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Ο πατέρας, που αναμένεται να δικαστεί μεθαύριο, δεν γνώριζε πως το παιδί του ήταν εκείνο που ζήτησε χτες από τις δασκάλες μάσκα για να παίξει με τους συμμαθητές του. «Το παιδάκι κάποια στιγμή χτες ζήτησε από τις δασκάλες μάσκα για να πάει να παίξει με τους φίλους του».

Μετά τη μήνυση στη διευθύντρια, ο εν λόγω γονέας υποστηρίζει ότι θα μηνύσει τον πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας.

Δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο για να μη φορέσουν μάσκα!

Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχεται μία άλλη μήνυση γονέα, αυτή τη φορά από τον Πύργο Ηλείας.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Βαρβάσαινας, Βαγγέλης Νικολόπουλος, «πήγαν έκαναν μήνυση σε μένα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, βασανισμό, εσχάτη προδοσία και λοιπά».

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει ο διευθυντής, το συγκεκριμένο παιδί και ο αδελφός του έμειναν στην ίδια τάξη πέρσι, καθώς οι γονείς τους αρνούνταν να τα στείλουν με μάσκα.

«Η συγκεκριμένη οικογένεια δεν είχε στείλει το παιδί ούτε πέρσι. Ούτε σε μένα δημοτικό, ούτε στο γυμνάσιο (τον αδελφό του) εις γνώση τους ότι δε θα φορέσουν μάσκα και ας χάσουν τη χρονιά. Αυτοί ήταν ανένδοτοι χάνουν την ελευθερία τους, την προσωπικότητα τους. Τελοσπάντων την χρονιά την έχασε το παιδί γιατί συγκέντρωσε πάρα πολλές απουσίες», αναφέρει ο διευθυντής.

Καυχιούνται για τις μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στην Επικράτεια με γονείς που μηνύουν τους δασκάλους των παιδιών τους για βασανισμό και εσχάτη προδοσία και στη συνέχεια καυχιούνται στα social media.

«-Φίλε τους την έχωσα.

-Δηλαδή;

-Μήνυση στις τρεις νηπιαγωγούς του νηπιαγωγείου του γιου μου.

-Αυτόφωρο ήθελε φίλε. Αυτόφωρο-μήνυση-αγωγή

-Δεν έχει άλλους για να μείνουν με τα παιδιά…

-Ακόμα καλύτερα».

«Φάμπρικα» μηνύσεων κατά εκπαιδευτικών;

Σύμφωνα με το Live News του Mega, έχει στηθεί «φάμπρικα» γύρω από τις μηνύσεις αρνητών στους καθηγητές. «Είναι ίδιες περιπτώσεις και προσκομίζουν τα ίδια χαρτιά. Δεν είναι δική τους η κίνηση. Κάποιος κρύβεται από πίσω. Κάποιοι»., αναφέρει ο κ. Νικολόπουλος.

Την ίδια ώρα, πάνω από 370.000 επισκέψεις έχει το μπλογκ που παρέχει έτοιμη τη φόρμα για τη μήνυση κατά εκπαιδευτικών.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ένας αρνητής γονιός είναι να συμπληρώσει τα στοιχεία του, το όνομα του σχολείου και την περιοχή. «Σίγουρα δεν είναι δική τους (η πρωτοβουλία) γιατί είναι τυποποιημένα τα χαρτιά που προσκομίζουν. Τυποποιημένες οι κατηγορίες, τυποποιημένη η διαδικασία», υπογραμμίζει και πάλι ο κ. Νικολόπουλος.

Τα αδικήματα για τα οποία εγκαλούν τους δασκάλους των παιδιών τους ίδια. Βασανισμός, εσχάτη προδοσία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Επίδομα παιδιού: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Ποιες άλλες παροχές πληρώνει ο ΟΠΕΚΑ

Τι ισχύει για τα σχολεία από σήμερα με τα νέα έκτακτα μέτρα

Προσλήψεις σε Δήμους: Ανοίγουν 1.700 μόνιμες θέσεις εργασίας

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.163 μόνιμες προσφορές σε τρία υπουργεία

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ: Επίτιμος Διδάκτορας στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών ο Διονύσιος N. Μουσμούτης
Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19.00, στη Μεγάλη Αίθουσα του ΕΚΠΑ, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της...
ΕΚΠΑ: Επίτιμος Διδάκτορας στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών ο Διονύσιος N. Μουσμούτης
Σχολείο στο Μοσχάτο: Νέες καταγγελίες για τον καθηγητή - Ενοχλούσε μαθήτριες στα social media
Ο 45χρονος καθηγητής έκανε σεξιστικά σχόλια και έστελνε αιτήματα φιλίας σε μαθήτριες στα social media - Τι δήλωσε η Ζέττα Μακρή
Σχολείο στο Μοσχάτο: Νέες καταγγελίες για τον καθηγητή - Ενοχλούσε μαθήτριες στα social media
Εργατικό δυστύχημα στο λιμάνι του Πειραιά: Εργαζόμενος χτυπήθηκε από γερανογέφυρα
Οι εργαζόμενοι, με απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ προχωρούν σε 24ωρη απεργία από σήμερα στις 00:00 ως τις 12 τα...
Εργατικό δυστύχημα στο λιμάνι του Πειραιά: Εργαζόμενος χτυπήθηκε από γερανογέφυρα
nosokomeio-meth
Έκτακτο σχέδιο στη Θεσσαλονίκη: Ιδιωτική κλινική και νοσοκομείο για ασθενείς Covid
Ενεργοποιείται ένα έκτακτο σχέδιο στη Θεσσαλονίκη ώστε ασθενείς με κορονοϊό που παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα να μεταφερθούν σε ιδιωτική κλινική. 
Έκτακτο σχέδιο στη Θεσσαλονίκη: Ιδιωτική κλινική και νοσοκομείο για ασθενείς Covid