ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
sxoleia-mathites-ekpaideusi
Menelaos Myrillas / SOOC
Οι ακροδεξιές-ρατσιστικές απόψεις και πρακτικές δεν θα περάσουν», αναφέρει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε «Ο Αριστοτέλης» για τη δημοσιοποίηση ονομάτων μαθητών Νηπιαγωγείου της Αθήνας από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Εξηγήσεις από τη ΝΔ ζητά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε «Ο Αριστοτέλης» σχετικά με τη δημοσιοποίηση ονομάτων μαθητών Νηπιαγωγείου της Αθήναςαπό τον ιστότοπο mea culpa που μέχρι πρότινος ανήκε στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Όπως αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί, «η πρακτική του αυτή αποτελεί συνέχεια της δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων διαδηλωτών κ.α. κατά το παρελθόν, που  στην ουσία τους κατέδιδε δημόσια».

«Μάλιστα, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο εξοργιστική όταν μιλάμε για νηπιαγωγείο που στεγάζεται σε κοντέινερ το οποίο η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας τοποθέτησαν στην περιοχή με την επιβολή των ΜΑΤ», συνεχίζουν οι εκπαιδευτικοί σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά

Ο γνωστός για τις ακροδεξιές-ρατσιστικές απόψεις του βουλευτής  της Ν Δ, Κ. Μπογδάνος, δημοσιοποίησε  λίστα ονομάτων μαθητών νηπιακής ηλικίας(!!!) και της συναδέλφου εκπαιδευτικού, από νηπιαγωγείο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε «Ο Αριστοτέλης», συνοδεύοντάς τα από ξενοφοβικό παραλήρημα! Η πρακτική του αυτή αποτελεί συνέχεια της δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων διαδηλωτών κ.α. κατά το παρελθόν, που  στην ουσία τους κατέδιδε δημόσια.    

Για την ρατσιστική αυτή πρακτική του, που παραβιάζει ακόμα και το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο για τα προσωπικά δεδομένα, η κυβέρνηση της ΝΔ φέρει σοβαρές πολιτικές ευθύνες και οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις.  

Μάλιστα, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο εξοργιστική όταν μιλάμε για νηπιαγωγείο που στεγάζεται σε κοντέινερ το οποίο η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας τοποθέτησαν στην περιοχή με την επιβολή των ΜΑΤ! Σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία που βρίσκονται οι μαθητές μας, η κυβέρνηση από τη μία τους στοιβάζει σε άθλιες υποδομές της ντροπής και από την άλλη τους αφήνει εκτεθειμένους σε ρατσιστικές επιθέσεις του κάθε κρυφού και φανερού φιλοφασίστα-φιλοακροδεξιού που βάζει κάτω από τη στέγη της. 

Για εμάς τους εκπαιδευτικούς είναι ξεκάθαρο ότι θα προστατεύσουμε με κάθε κόστος τους μαθητές μας από το ρατσιστικό δηλητήριο και θα δώσουμε τη μάχη για τη μόρφωση και την αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα  των μαθητών του δικού μας και όλων των άλλων λαών που ζουν στη χώρα μας και με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο άγχος για επιβίωση, από κοινού βιώνουμε τη βαρβαρότητα της αντικοινωνικής-αντιεκπαιδευτικής επίθεσης και από κοινού έχουμε κάθε συμφέρον να την ανατρέψουμε!   

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσλήψεις: 25.000 θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς-Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Προκηρύξεις - ΑΣΕΠ: «Προσεχώς» Νέες 1.062 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

Νέα επίθεση: Σε «ομηρία» Κεραμέως και οι εκλογές των εκπαιδευτικών!

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα