Μπογδάνος: Έρευνα για τα ονόματα των νηπίων και από την Αρχής Προστασίας Δεδομένων
Διαδικασία αυτεπάγγελτου ελέγχου της δημοσιοποίησης καταλόγου ονομάτων νηπίων κίνησε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Διαδικασία αυτεπάγγελτου ελέγχου αναφορικά με τη δημοσιοποίηση καταλόγου ονομάτων νηπίων από την ιστοσελίδα mea culpa και την αναδημοσίευση της ανάρτησης από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο κίνησε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

Μετά το σάλο που ξέσπασε από την ανάρτηση ονομάτων ανηλίκων που φοιτούν σε νηπιαγωγείο της Αθήνας, η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διεξάγει ποινική προκαταρκτική έρευνα προς κάθε κατεύθυνση.

Την απαράδεκτη ενέργεια καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους πολιτικά κόμματα, φορείς, καθώς και οι ΔΟΕ και ΟΛΜΕ.

Η ανακοίνωση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων:

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την ανάρτηση της ενημερωτικής ιστοσελίδας «mea culpa» με τίτλο «Ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας» και τη δημοσίευση του καταλόγου με τα ονόματα μαθητών και της δασκάλας του εν λόγω νηπιαγωγείου, αλλά και σχετικές αναφορές που έλαβε για το εν λόγω θέμα, κίνησε διαδικασία αυτεπάγγελτου ελέγχου της υπόθεσης από την άποψη της νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διοίκηση στην εκπαίδευση
Διοίκηση στην εκπαίδευση: Γιατί σήμερα χρειάζονται νέοι «ηγέτες» στα σχολεία
Όταν η διοίκηση δεν είναι απλώς «τίτλος», αλλά ο παράγοντας που καθορίζει το κλίμα, τις σχέσεις και τελικά τη μάθηση μέσα στο σχολείο.
Διοίκηση στην εκπαίδευση: Γιατί σήμερα χρειάζονται νέοι «ηγέτες» στα σχολεία
seismos
Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα ταρακούνησε την Πελοπόννησο - Αισθητός και στην Αττική
Δυνατός σεισμός ταρακούνησε τα Καλάβρυτα, αλλά και την Πάτρα – Τι αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στην εκτίμησή του.
Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα ταρακούνησε την Πελοπόννησο - Αισθητός και στην Αττική