fasfalis
«To "διορισμένο" KYΣΠΕ συνεδριάζει την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021», αναφέρει ο ο τ.αιρετός Νίκος Φασφαλής - Τι θα συζητηθεί

Για τη συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς ο τ.αιρετός  Νίκος Φασφαλής. 

Όπως αναφέρει, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, στις 11:00 με θέματα την εξέταση αιτήσεων  αποσπάσεων και ενστάσεων που σχετίζονται με τους νεοδιόριστους & αναπληρωτές για συνυπηρέτηση, για όσους έχουν λόγους υγείας και τους κατά προτεραιότητα.   

«Οι λόγοι που προβάλλονται είναι σοβαροί, τεκμηριωμένοι και επιβάλλουν την ικανοποίηση των αιτήσεων απόσπασης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

Συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι για αύριο, Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του "διορισμένου" ΚΥΣΠΕ.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων της ημερήσιας θα συμπεριληφθεί και αυτό των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το σχολικό έτος 2021-2022. 

Κυρίως θα αφορά την εξέταση αιτήσεων  αποσπάσεων και ενστάσεων που σχετίζονται με τους νεοδιόριστους & αναπληρωτές για συνυπηρέτηση, για όσους έχουν λόγους υγείας και τους κατά προτεραιότητα.   
Οι λόγοι που προβάλλονται είναι σοβαροί, τεκμηριωμένοι και επιβάλλουν την ικανοποίηση των αιτήσεων απόσπασης.

Καλώ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου της Παιδείας να διορθώσει έστω και τώρα την απαράδεκτη προηγούμενη  απόφαση του ΚΥΣΠΕ των δοτών, που λειτουργεί κατ' εντολή της, και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων που καθημερινά δίνουν τη μάχη για να κρατήσουν το Δημόσιο Σχολείο όρθιο! 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 

Φασφαλής Νίκος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπατιστα
Άννα Κ. Μπατιστάτου (Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) στο alfavita.gr: Ποιο Πανεπιστήμιο να διαλέξω για τις σπουδές μου και γιατί;
Η Πρύτανης Καθηγήτρια κα Άννα Κ. Μπατιστάτου απευθύνεται σε μαθητές, μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς, παρουσιάζοντας το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Άννα Κ. Μπατιστάτου (Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) στο alfavita.gr: Ποιο Πανεπιστήμιο να διαλέξω για τις σπουδές μου και γιατί;
Παραίτηση από δουλειά λόγω Τεχνητής Νοημοσύνης
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος
Σαρώνει το νέο εργασιακό φαινόμενο της «προληπτικής παραίτησης» - Αποκαλυπτικά στοιχεία για το «τέλος του 9-5»
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος