«Μάταια περίμεναν οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι την απόσπασή τους αφού το διορισμένο ΚΥΣΠΕ απέρριψε τις αιτήσεις απόσπασης συνυπηρέτησης με νεοδιόριστους ή αναπληρωτές συζύγους», αναφέρει ο Ν. Φασφαλής σε ανακοίνωση του

Με ανακοίνωση-καταγγελία του, ο τ.αιρετός  Νίκος Φασφαλής, καταγγέλλει το ΚΥΣΠΕ των δοτών και ζητά την παρέμβαση του Κλάδου για να μπει ένα τέλος στην κατάσταση που επικρατεί.

«Σχεδόν όλες οι αιτήσεις αφορούσαν απόσπαση συνυπηρέτησης από Σχολεία μεγάλων πόλεων για νησιωτικές ή και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας  με πολλά κενά. Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου με δεκανίκια τους δοτούς της λειτούργησε με πρωτόγνωρη αναλγησία και εκδικητικότητα και απέρριψε τις αιτήσεις», αναφέρει ο Ν. Φασφαλής. 

Πιο αναλυτικά:

Το θράσος των Δοτών που τυφλά υπηρετούν τις ανάλγητες κατευθύνσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας έχει ξεπεράσει κάθε όριο!

Καταγγέλλω το ΚΥΣΠΕ των δοτών και ζητώ την παρέμβαση του Κλάδου ώστε να μπει ένα τέλος στην ανώμαλη κατάσταση αυτή που προηγούμενο της δεν υπάρχει.  

Μάταια περίμεναν οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι την απόσπασή τους αφού το διορισμένο ΚΥΣΠΕ απέρριψε τις αιτήσεις απόσπασης συνυπηρέτησης με νεοδιόριστους ή αναπληρωτές συζύγους!

Σχεδόν όλες οι αιτήσεις αφορούσαν απόσπαση συνυπηρέτησης από Σχολεία μεγάλων πόλεων για νησιωτικές ή και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας  με πολλά κενά!

Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου με δεκανίκια τους δοτούς της λειτούργησε με πρωτόγνωρη αναλγησία και εκδικητικότητα και απέρριψε τις αιτήσεις. 

Κυρία Υπουργέ, 

Οι συναδέλφισσες και συνάδελφοι Εκπαιδευτικοί που κράτησαν το Δημόσιο Σχολείο όρθιο στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε δεν θα ανεχθούν  άλλο πια αυτή την λειτουργία και συμπεριφορά. 

Δεν μπορούμε να ανεχθούμε  άλλο αυτή την κατάσταση  των δοτών Συμβουλίων που συγκροτήσατε και  που λειτουργούν τυφλά κατ' εντολή σας  καταπατώντας τις αρχές της Διαφάνειας ,της Ισονομίας και πάνω  απ' όλα τα χαρακτηρίζει η αδυναμία κατανόησης των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων αφού τα απορρίπτουν χωρίς καν να τα εξετάσουν!Για όλους αυτούς τους λόγους σας καλώ  να σταματήσετε  επιτέλους αυτή την απάνθρωπη σε πολλές περιπτώσεις τακτική,  να ανοίξετε το Ηλεκτρονικό Σύστημα  και να προχωρήσετε  άμεσα στην ικανοποίηση όλων των αιτημάτων των συναδέλφων μέχρι τέλους της εβδομάδας και πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

Φασφαλής Νίκος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
«Πάω Μπροστά»: Έναρξη για τη Β' Φάση του προγράμματος με επιδοτούμενη κατάρτιση 400 ευρώ
Ξεκίνησε η Β' Φάση του προγράμματος «Πάω Μπροστά», με επιδοτούμενη κατάρτιση 400 ευρώ
«Πάω Μπροστά»: Έναρξη για τη Β' Φάση του προγράμματος με επιδοτούμενη κατάρτιση 400 ευρώ
aksiologisi.jpg
Ο επιθεωρητής διδάσκει βλακείες
«Τώρα είμαι εκπαιδευτικός που δουλεύω κοντά 20 χρόνια στην εκπαίδευση και δεν επιτρέπω καμία αξιολόγηση να αιωρείται στο κεφάλι μου σαν απειλή, ούτε...
Ο επιθεωρητής διδάσκει βλακείες