Φασφαλής: Το διορισμένο ΚΥΣΠΕ απέρριψε τις αιτήσεις απόσπασης συνυπηρέτησης
«Μάταια περίμεναν οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι την απόσπασή τους αφού το διορισμένο ΚΥΣΠΕ απέρριψε τις αιτήσεις απόσπασης συνυπηρέτησης με νεοδιόριστους ή αναπληρωτές συζύγους», αναφέρει ο Ν. Φασφαλής σε ανακοίνωση του

Με ανακοίνωση-καταγγελία του, ο τ.αιρετός  Νίκος Φασφαλής, καταγγέλλει το ΚΥΣΠΕ των δοτών και ζητά την παρέμβαση του Κλάδου για να μπει ένα τέλος στην κατάσταση που επικρατεί.

«Σχεδόν όλες οι αιτήσεις αφορούσαν απόσπαση συνυπηρέτησης από Σχολεία μεγάλων πόλεων για νησιωτικές ή και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας  με πολλά κενά. Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου με δεκανίκια τους δοτούς της λειτούργησε με πρωτόγνωρη αναλγησία και εκδικητικότητα και απέρριψε τις αιτήσεις», αναφέρει ο Ν. Φασφαλής. 

Πιο αναλυτικά:

Το θράσος των Δοτών που τυφλά υπηρετούν τις ανάλγητες κατευθύνσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας έχει ξεπεράσει κάθε όριο!

Καταγγέλλω το ΚΥΣΠΕ των δοτών και ζητώ την παρέμβαση του Κλάδου ώστε να μπει ένα τέλος στην ανώμαλη κατάσταση αυτή που προηγούμενο της δεν υπάρχει.  

Μάταια περίμεναν οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι την απόσπασή τους αφού το διορισμένο ΚΥΣΠΕ απέρριψε τις αιτήσεις απόσπασης συνυπηρέτησης με νεοδιόριστους ή αναπληρωτές συζύγους!

Σχεδόν όλες οι αιτήσεις αφορούσαν απόσπαση συνυπηρέτησης από Σχολεία μεγάλων πόλεων για νησιωτικές ή και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας  με πολλά κενά!

Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου με δεκανίκια τους δοτούς της λειτούργησε με πρωτόγνωρη αναλγησία και εκδικητικότητα και απέρριψε τις αιτήσεις. 

Κυρία Υπουργέ, 

Οι συναδέλφισσες και συνάδελφοι Εκπαιδευτικοί που κράτησαν το Δημόσιο Σχολείο όρθιο στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε δεν θα ανεχθούν  άλλο πια αυτή την λειτουργία και συμπεριφορά. 

Δεν μπορούμε να ανεχθούμε  άλλο αυτή την κατάσταση  των δοτών Συμβουλίων που συγκροτήσατε και  που λειτουργούν τυφλά κατ' εντολή σας  καταπατώντας τις αρχές της Διαφάνειας ,της Ισονομίας και πάνω  απ' όλα τα χαρακτηρίζει η αδυναμία κατανόησης των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων αφού τα απορρίπτουν χωρίς καν να τα εξετάσουν!Για όλους αυτούς τους λόγους σας καλώ  να σταματήσετε  επιτέλους αυτή την απάνθρωπη σε πολλές περιπτώσεις τακτική,  να ανοίξετε το Ηλεκτρονικό Σύστημα  και να προχωρήσετε  άμεσα στην ικανοποίηση όλων των αιτημάτων των συναδέλφων μέχρι τέλους της εβδομάδας και πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

Φασφαλής Νίκος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια