Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Ενημέρωση των τ. αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια

Αναφορικά με τη λειτουργία των Επιτροπών Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) των Σχολικών Δικτύων Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ) των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) και σύμφωνα με ενημέρωση των τ. αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια:

Α. Οι αναπληρωτές Κοινωνικοί Λειτουργοί (ΠΕ30) και Ψυχολόγοι (ΠΕ23), οι οποίοι εργάζονται στις ΕΔΥ είτε Α/θμιας είτε Β/θμιας εκπαίδευσης, έχουν ως ημερομηνία περάτωσης της σύμβασής τους την 30η Ιουνίου 2022.

Β. Το υποστηρικτικό τους ωράριο τους ανέρχεται σε 25 ώρες εβδομαδιαίως και το εργασιακό στις 30 ώρες εβδομαδιαίως, όπως ισχύει γενικώς για το ΕΕΠ-ΕΒΠ και τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων.

Γ. Οι ώρες συνεδριάσεων της ΕΔΥ, σύμφωνα με την παράγραφο 11, του άρθρου 17, του ν. 4823/2021, ανήκουν για μεν τον Πρόεδρο αυτής και τον εκπαιδευτικό της  στο διδακτικό τους ωράριο, για δε τα υπόλοιπα μέλη είναι ώρες του εργασιακού τους ωραρίου.

Δ. Εως την έκδοση του Κανονισμού Λειτουργίας των ΕΔΥ, (ο οποίος θα εκδοθεί εντός του μηνός Σεπτεμβρίου) και όπως προβλέπεται από την παρ. ε) του άρθρου 29, του ν. 4823/2021, οι ΕΔΥ εξακολουθούν να λειτουργούν, σύμφωνα με τις διατάξεις (Δείτε το ΦΕΚ B 315/2014) που ίσχυαν μέχρι την έναρξη ισχύος του Ν. 4823/2021, όπως προβλέπεται στην παράγραφο 7, του άρθρου 231, του νόμου 4823/2021. 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πως να υπολογίσετε το δώρο Χριστουγέννων - Πότε το παίρνετε

Προσλήψεις σε δήμους (Π.Χ. στην Αθήνα) με μισθό έως 2.500 ευρώ - Που κάνετε αίτηση

Κλειστά σχολεία για 10 ημέρες προτείνει ο Καπραβέλος

ΟΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθεί η Ε΄ δόση για το Επίδομα παιδιού 2021

 ΑΣΕΠ 9Κ/2021: Πάρτε εύκολα 90 μόρια σε 2 ημέρες για τους 416 διορισμούς

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιοτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ το μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Νέα/ος Υπουργός Παιδείας
«Η Παιδεία ίσως είναι η πιο αποτελεσματική - μακροχρόνια μεν με σταθερά αποτελέσματα δε - θεραπεία της κοινωνικής ανισότητας και παράλληλα δυναμώνει...
Νέα/ος Υπουργός Παιδείας