Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
Την ίδια μέρα «τρέχει» το σύστημα για εκπαιδευτικούς και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ - Η παράταση σε ΕΕΠ-ΕΒΠ δεν επηρεάζει την Α’ φάση - Σοβαρό ενδεχόμενο οι προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ να προηγηθούν των εκπαιδευτικών

Την ίδια μέρα αναμένεται να «τρέξει» το σύστημα για εκπαιδευτικούς και μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ αναφορικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών 2021-2022.

Σύμφωνα με ενημέρωση των τ. αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια, η παράταση που δόθηκε στα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ για τις δηλώσεις περιοχών, δεν θα επηρεάσει το σχεδιασμό των προσλήψεων αναπληρωτών Α’ φάσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί, πιθανόν, στις 25 Αυγούστου 2021.

Επιπλέον, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ να προηγηθούν των εκπαιδευτικών όταν το σύστημα θα «τρέξει».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Παρασκευή 20 Αυγούστου, λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις-δηλώσεις περιοχών για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια:

Προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ-παράταση αιτήσεων

Ενημέρωση

Των τ. αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια

Σχετικά με την υπ. αριθμ. 102003/Ε4/19-8-2021 Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως, με την οποία παρατείνεται έως και τη Δευτέρα 23.08.2021 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων προτίμησης για πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), έχουμε να επισημάνουμε τα εξής μετά από ενημέρωσή μας από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Α. Η εν λόγω παράταση υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων υποψήφιων αναπληρωτών μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ εδόθη από το ΥΠΑΙΘ προς διευκόλυνση, ούτως ώστε οι υποψήφιοι αναπληρωτές να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία (πχ. σχολεία ΕΔΥ–ΣΔΕΔΥ-ΚΕΔΑΣΥ απο τις ΠΔΕ), που θα τους επιτρέψουν μια ορθότερη αίτηση-δήλωση στο ΟΠΣΥΔ. 

Β. Η παράταση ΔΕΝ θα επηρεάσει τον σχεδιασμό των προσλήψεων αναπληρωτών Α’ φάσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί, πιθανόν, στις 25 Αυγούστου 2021. Θα ακολουθήσουν οι δηλώσεις στα κενά των σχολικών μονάδων από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, η ηλεκτρονική δήλωση επιλογής σχολείου και η τοποθέτηση των αναπληρωτών. 

Γ. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ για το 2021-22 να προηγηθούν των εκπαιδευτικών όταν το σύστημα θα “τρέξει”.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση και στην στέγη Γραμμάτων και τεχνών

Γεωργία - Βιασμός: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με τις μελανιές στο σώμα της (εικόνες)

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο νεαροί από επίθεση ατόμων - Ο ένας φέρει τραύμα από μαχαίρι
Ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε δύο νεαρούς στη Θεσσαλονίκη - Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο ένας φέρει τραύμα από μαχαίρι
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο νεαροί από επίθεση ατόμων
papaevaggelou
Παπαευαγγέλου: Τα σχολεία, το πλέον ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά
«Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε ότι το σχολείο εκτός από απαραίτητο αποτελεί και το πλέον ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά», υπογραμμίζει η Βάνα...
Παπαευαγγέλου: Τα σχολεία, το πλέον ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά
Άδειες ειδικού σκοπού: Αναδίπλωση από το υπουργείο Εργασίας - Τι αλλάζει στις αποδοχές
Αναδίπλωση από το υπουργείο Εργασίας για τις άδειες ειδικούς σκοπού των εργαζομένων - Τι αλλάζει στις αποδοχές
Άδειες ειδικού σκοπού: Αναδίπλωση από το υπουργείο Εργασίας - Τι αλλάζει
xioni kakokairia
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πολικό ψύχος προ των πυλών - Τα δύο σενάρια (Vid)
Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια ακόμα και στην Αττική αναμένεται να φέρει η κακοκαιρία «Ελπίδα» τα επόμενα 24ωρα - Τα δύο σενάρια για τα έντονα...
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πολικό ψύχος προ των πυλών - Τα δύο σενάρια (Vid)