Επιμόρφωση εκπαιδευτικών: Πρόσκληση για εκπαιδευτικούς των ΕΠΑΛ και των ΙΕΚ
Πρόγραμμα επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών για την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των επιστημονικών γνώσεων των εκπαιδευτικών/ εκπαιδευτών ειδικοτήτων - Υποβολή προτάσεων μέχρι τις 29 Οκτωβρίου

Η επιμόρφωση στοχεύει στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των επιστημονικών γνώσεων των εκπαιδευτικών/ εκπαιδευτών ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ και τα ΙΕΚ, σύμφωνα με τις επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της ειδικότητάς τους, μέσω προγραμμάτων επιμόρφωσης διάρκειας 35 ωρών.

Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτές ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ και στα ΙΕΚ μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 29 Οκτωβρίου του 2021.

Ειδικότερα, θα εφαρμοστεί μεικτό σύστημα επιμόρφωσης ή/και εξ΄ αποστάσεως, θα παραχθεί εκπαιδευτικό-επιμορφωτικό υλικό, και θα πραγματοποιηθεί αξιολόγηση της επιμόρφωσης.

Στην κατεύθυνση της στρατηγικής για την αναβάθμιση της ΕΕΚ κρίνεται αναγκαία η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών/ εκπαιδευτών ειδικοτήτων που εμπλέκονται στην υποστήριξη των ΕΠΑΛ και στην κατάρτιση των σπουδαστών των ΙΕΚ για την επίτευξη της σύνδεσης με την αγορά εργασίας και της αναβάθμισης ποιότητας της ΕΕΚ.

Δείτε εδώ αναλυτικά την προκήρυξη.

Περίοδος υποβολής

από 30/7/2021 έως 29/10/2021

Όροι και προϋποθέσεις

Η υποβολή της πρότασης συνιστά και αίτηση χρηματοδότησης του δυνητικού δικαιούχου. 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές  ειδήσεις σήμερα

ΙΚΥ: Πέθαναν τα πειραματόζωα διδακτορικού, ζητάει πίσω την υποτροφία!

Διευθυντής σχολείου μήνυσε γονέα - αρνητή για συκοφαντική δυσφήμιση

Η ΕΥΚΟΛΗ ONLINE Πιστοποίηση Αγγλικών ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δώσετε εξετάσεις σε προφορικά και έκθεση

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε όλα τα σχολεία - Αυτό είναι το 9ΜΗΝΟ σεμινάριο που μοριοδοτεί Διορισμούς - προσφορές εκπαιδευτικών

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ (ΜΟΝΟ 25 ΕΥΡΩ το μήνα) κ.α.  - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 27/9

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

sarigiannis parelasi 28 oktovriou
Σαρηγιάννης: Να ματαιωθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης τόνισε ότι δεν θα έβαζε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου σε προτεραιότητα, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, αφήνοντας να εννοηθεί...
Σαρηγιάννης: Να ματαιωθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου