ΑΣΕΠ
George Vitsaras / SOOC
Σήμερα στις 16:00 θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Βουλής η δημόσια κλήρωση ισοβαθμούντων εκπαιδευτικών στην προκήρυξη 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ

Σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουλίου, και ώρα 16:00, το ΑΣΕΠ θα προβεί στη διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης, μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, που συμμετείχαν στην προκήρυξη 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ και βάσει της οποίας θα προκύψουν οι πίνακες αναπληρωτών καθώς και τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα διοριστούν μόνιμα στα σχολεία τον Σεπτέβριο.

Η δημόσια κλήρωση αφορά τους κλάδους της προκήρυξης και συγκεκριμένα τους εξής κλάδους εκπαιδευτικών: ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ33, ΠΕ78 ΜΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΠΕ78 ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ.

Η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για τους ισοβαθμούντες υποψηφίους των ανωτέρω κλάδων θα διενεργηθεί σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 16:00 το μεσημέρι στην αίθουσα της Ολομέλειας του ΑΣΕΠ.

Να σημειωθεί πως λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό και του μεγάλου αριθμού των ισοβαθμούντων, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να παρακολουθήσουν την ηλεκτρονική κλήρωση απευθείας στο Web τηλεοπτικό κανάλι της Βουλή. Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας κλήρωση θα ανέβει και το σχετικό βίντεο στο οποίο θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε.

Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί, από το ΑΣΕΠ με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) – Διόφαντος, το οποίο ανέλαβε τον σχεδιασμό, υλοποίηση, διαχείριση και λειτουργία της εφαρμογής λογισμικού ηλεκτρονικής κληρωτίδας.

Για να μπορέσουν οι ισοβαθμούντες των ανωτέρω κλάδων να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής κλήρωσης, θα πρέπει να γνωρίζουν τον αύξοντα αριθμό της σειράς κατάταξης που έχουν στον οικείο πίνακα του κλάδου τους. Για την κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων των λοιπών κλάδων θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση από το ΑΣΕΠ.

Για να δείτε την κλήρωση στις 16:00, πατήστε ΕΔΩ.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΑ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

ΟΜΑΔΕΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΑ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα