ASEP
Δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για ισοβαθμούντες υποψηφίους εκπαιδευτικούς κλάδων δευτεροβάθμιας γενικής εκπαίδευσης της προκήρυξης ΑΣΕΠ 2ΓΕ/2019

Γνωστοποιείται ότι το ΑΣΕΠ θα προβεί στη διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις διατάξεις του άρθρου 15 του Ν.4765/2021 (ΦΕΚ 6/τ.Α’/15-1-2021) και στο άρθρο 61 του Ν.4589/2019 (ΦΕΚ 13/τ.Α’/29-1-2019), μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ33, ΠΕ78 ΜΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΠΕ78 ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ, βάσει της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 2ΓΕ/2019 (ΦΕΚ 46/24-12-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για τους ισοβαθμούντες υποψηφίους των ανωτέρω κλάδων θα διενεργηθεί στις 14-7-2021, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 16:00 το μεσημέρι στην αίθουσα της Ολομέλειας του ΑΣΕΠ.

Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό και του μεγάλου αριθμού των ισοβαθμούντων, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να παρακολουθήσουν την ηλεκτρονική κλήρωση απευθείας στο Web τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής

Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί, από το ΑΣΕΠ με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) – Διόφαντος, το οποίο  ανέλαβε τον σχεδιασμό, υλοποίηση, διαχείριση και λειτουργία της εφαρμογής λογισμικού ηλεκτρονικής κληρωτίδας.

Για να μπορέσουν οι ισοβαθμούντες των ανωτέρω κλάδων να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής κλήρωσης, θα πρέπει να  γνωρίζουν τον αύξοντα αριθμό της σειράς κατάταξης που έχουν στον οικείο πίνακα του κλάδου τους.

Για την κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων των λοιπών κλάδων θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση από το ΑΣΕΠ.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΑ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

ΟΜΑΔΕΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΑ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παναγιωτόπουλος
Η φωτογραφία που ξεγύμνωσε την Ευρώπη
«Η παρουσία του Ζελένσκι, ενισχύει τον συμβολισμό της εξάρτησης. Ο Ουκρανός πρόεδρος δεν στέκεται δίπλα στον Τραμπ αλλά απέναντι μαζί με τους...
Η φωτογραφία που ξεγύμνωσε την Ευρώπη
peripoliko astinomia perama
Πάτρα: Στο επίκεντρο 23χρονος κατηγορούμενος για διακίνηση σε σχολείο – Συνελήφθη με 14χρονο και χασίς
Πάτρα: Συνελήφθη με 14χρονο και ποσότητες χασίς 23χρονος κατηγορούμενος για διακίνηση σε σχολείο
Πάτρα: Στο επίκεντρο 23χρονος κατηγορούμενος για διακίνηση σε σχολείο – Συνελήφθη με 14χρονο και χασίς