kazazis
Απαγχονισμένος σε γραφείο της αντιδημαρχίας Παιδείας, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης ο πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ, Ιωάννης Καζάζης

Σε απαγχονισμό αποδίδει η Αστυνομία την αιτία θανάτου του προέδρου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, ομότιμου καθηγητή του ΑΠΘ, Ιωάννη Καζάζη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα ευρήματα του ιατροδικαστή αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, εντοπίστηκε νεκρός σε γραφείο του κτιρίου της αντιδημαρχίας Παιδείας, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ο χαμός του Ιωάννη Καζάζη, σε ηλικία 74 ετών, προκάλεσε θλίψη στο χώρο της φιλολογίας, ενώ σχετικό μήνυμα ανήρτησε και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στα social media.

«Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε για το θάνατο του Ι. Καζάζη, Προέδρου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, Ομότιμου Καθηγητή Κλασικής Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Με εξαίρετες σπουδές και πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο, αφήνει σημαντική παρακαταθήκη στη σύγχρονη γλωσσική διδασκαλία. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρει η κ. Κεραμέως.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καρδιοχειρουργός με φακελάκι
Ιπποκράτειο: «Έπρεπε να τον αφήσω να πεθάνει» - Προκαλεί ο γιατρός με το «φακελάκι»
«Ήμουν ο Άγιος Παντελεήμων και με αντιμετωπίζουν σαν φονιά», ισχυρίζεται ο καρδιοχειρουργός του Ιπποκράτειου
Ιπποκράτειο: «Έπρεπε να τον αφήσω να πεθάνει» - Προκαλεί ο γιατρός με το «φακελάκι»