Κλειστά σχολεία λόγω καύσωνα: Σε ποιες περιοχές κλείνουν
Δείτε σε ποιες περιοχές τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά Τετάρτη και Πέμπτη λόγω καύσωνα

Κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία του δήμου Λαμιέων, δήμου Θηβαίων, του δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και του δήμου Λεβαδέων, την Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021λόγω καύσωνα.

Κλειστά στη Λαμία

Ανακοίνωση του δήμαρχου Λαμιέων αναφέρει ότι κλειστά θα παραμείνουν Νηπιαγωγεία-Δημοτικά την Τετάρτη 23 Ιουνίου και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω καύσωνα.

Τα σχολεία παραμένουν κλειστά, καθώς δεν υπάρχει ο κατάλληλος κλιματισμός και μαθητές και εκπαιδευτικοί οφείλουν τα τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid-19. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δημάρχου:

Σας ενημερώνουμε, για τη διακοπή λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία-Δημοτικά) για την Τετάρτη 23 Ιουνίου και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα, οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας για τις δύο αυτές ημέρες, λόγω καύσωνα και των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν σε όλη την χώρα και θα επηρεάσουν δυσμενώς και την περιοχή μας, καθώς και για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, δεδομένου ότι στα εν λόγω σχολεία δεν υπάρχει ο κατάλληλος κλιματισμός και μαθητές και εκπαιδευτικοί οφείλουν τα τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid-19.

Κλειστά στη Θήβα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμαρχου Θηβαίων Ευθύμιου Καραΐσκου, αποφασίστηκε το κλείσιμο των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Θηβαίων για την Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω καύσωνα.

Οι παιδικοί σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά και στη Λειβαδιά 

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες στην περιοχή μας (καύσωνας), τα σχολεία της Α’ θμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 έως και την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα.

Οι βρεφονηπιακοί/παιδικοί σταθμοί σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Λεβαδέων θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο.

Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων

Με απόφαση του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου, Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 έως και την Πέμπτη 24 Ιουνίου δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία –Δημοτικά)  στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μιχαηλίδου
Μιχαηλίδου στον ΟΗΕ: «Η κατάρρευση των δικαιωμάτων των γυναικών απειλεί την ειρήνη και τη δημοκρατία»
Δυναμική παρέμβαση της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για τις γυναίκες του Αφγανιστάν στο HRC59
Μιχαηλίδου στον ΟΗΕ: «Η κατάρρευση των δικαιωμάτων των γυναικών απειλεί την ειρήνη και τη δημοκρατία»
Καρυστιανού
Έκκληση Μαρίας Καρυστιανού προς βουλευτές: «Μην σταθείτε εμπόδιο στην έρευνα και τιμωρία»
Τόνισε πως ήρθε η στιγμή για τους βουλευτές και τις βουλεύτριες να σταθούν στο ύψος της ιστορικής τους ευθύνης
Έκκληση Μαρίας Καρυστιανού προς βουλευτές: «Μην σταθείτε εμπόδιο στην έρευνα και τιμωρία»
Ξυλοδαρμός σε εργαζόμενο καθαριότητας στην Κυψέλη
Στη φυλακή ο 38χρονος για την επίθεση σε εργαζόμενο καθαριότητας στην Κυψέλη
Ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ζήτησε συγγνώμη – Δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα
Στη φυλακή ο 38χρονος για την επίθεση σε εργαζόμενο καθαριότητας στην Κυψέλη