Χαρδαλιάς: Ξεκινούν από Δευτέρα οι πρακτικές ασκήσεις των φοιτητών
Ξεκινούν και πάλι από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου οι πρακτικές ασκήσεις των φοιτητών όλων των ετών, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ξεκινούν και πάλι από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου οι πρακτικές, κλινικές και εργαστηριακές ασκήσεις των φοιτητών όλων των ετών, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Επιπλέον, από το Σάββατο, η απαγόρευση της κυκλοφορίας επεκτείνεται από το Σάββατο 12 Ιουνίου κατά μία ώρα, δηλαδή θα ισχύει 1:30 - 5:00 π.μ.

Ακόμα, το Σάββατο 12 Ιουνίου επιστρέφει η μουσική στους χώρους εστίασης και, όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, «οι παρευρισκόμενοι των καταστημάτων εστίασης θα πρέπει να είναι αυστηρά καθήμενοι». 

Όπως επεσήμανε ο κ. Χαρδαλιάς, την 1η Ιουλίου θα σταματήσει να ισχύει το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας «αν και εφόσον ο αριθμός κρουσμάτων μας το επιτρέψει».

Επιπλέον από το Σάββατο 12 Ιουνίου, 6 το πρωί, αυξάνεται το ποσοστό πληρότητας σε δραστηριότητες ακροάματος-θεάματος από 50% σε 75%, όταν το θέατρο είναι χωρητικότητας έως 1.000 θέσεων.

Σε 70% έως 5.000 θέσεων και 65% όταν είναι δυναμικότητας έως 15.000 θέσεων. Εάν είναι πλέον των 15.000 θέσεων, ο μέγιστος αριθμός οριστικοποιείται στα 10.000 άτομα, σε κάθε περίπτωση, με υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές  ειδήσεις σήμερα

Η Γνωστή μπύρα σταματά τη συνεργασία με efood-wolt

Η ΕΥΚΟΛΗ ONLINE Πιστοποίηση Αγγλικών ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δώσετε εξετάσεις σε προφορικά και έκθεση

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε όλα τα σχολεία - Αυτό είναι το 9ΜΗΝΟ σεμινάριο που μοριοδοτεί Διορισμούς - προσφορές εκπαιδευτικών

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ (ΜΟΝΟ 25 ΕΥΡΩ το μήνα) κ.α.  - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 20/9

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

sxoleia-mathites-ekpaideusi-paidia
Θεσσαλονίκη: Αρνητής γονέας μηνύει για 2.700.000 ευρώ διευθύντρια σχολείου
Χαρακτήρισε «υποτιθέμενη» την πανδημία και υποστήριξε ότι «είναι κάτι το οποίο δεν με έχει πείσει ότι θα σκοτώσει το παιδί μου»
Θεσσαλονίκη: Αρνητής γονέας μηνύει για 2.700.000 ευρώ διευθύντρια σχολείου