ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Εκπαιδευτικοί: Ψήφισμα συμπαράστασης στον Α΄ Σύλλογο Αθηνών
«Τα σωματεία δεν μπαίνουν στον γύψο!» σχολιάζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Αριστοτέλης»

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Αριστοτέλης» υιοθετεί την ανακοίνωση του Α΄ Συλλόγου Αθηνών για το θέμα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συλλόγου.

1.Καταγγέλλουμε την ωμή και επαίσχυντη παρέμβαση στις συλλογικές διαδικασίες του Α΄ Συλλόγου από το υπουργείο Παιδείας, τη διοίκηση και τις δημοτικές αρχές, με στόχο να ακυρώσουν το δημοκρατικό δικαίωμα να διενεργήσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. (παρότι έχει εξασφαλίσει την αυστηρότατη τήρηση των υγειονομικών μέτρων).

2. Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που αναφέρθηκαν προηγουμένως, να παραχωρήσουν τις άδειες και τους χώρους που απαιτούνται για τη διενέργεια των εκλογών και να σταματήσουν εδώ και τώρα την πρωτοφανή, αντιδημοκρατική παρέμβασή τους στις εσωτερικές συλλογικές διαδικασίες του Α΄ Συλλόγου.

4. Καλούμε τους ΣΕΠΕ και τις ΕΛΜΕ τη ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ να τοποθετηθούν απέναντι σε αυτή την προκλητική και ωμή παρέμβαση στον Α΄ Σύλλογο που αποτελεί προοίμιο της εφαρμογής του ν/σ Χατζηδάκη, πριν καν αυτό ψηφιστεί.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Βόλος: Αρνητής γονιός μήνυσε δάσκαλο γιατί έκανε γρήγορη δοκιμή στην κόρη του

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, μόνο με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ