Εκπαιδευτικοί: Ψήφισμα συμπαράστασης στον Α΄ Σύλλογο Αθηνών
«Τα σωματεία δεν μπαίνουν στον γύψο!» σχολιάζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Αριστοτέλης»

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Αριστοτέλης» υιοθετεί την ανακοίνωση του Α΄ Συλλόγου Αθηνών για το θέμα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συλλόγου.

1.Καταγγέλλουμε την ωμή και επαίσχυντη παρέμβαση στις συλλογικές διαδικασίες του Α΄ Συλλόγου από το υπουργείο Παιδείας, τη διοίκηση και τις δημοτικές αρχές, με στόχο να ακυρώσουν το δημοκρατικό δικαίωμα να διενεργήσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. (παρότι έχει εξασφαλίσει την αυστηρότατη τήρηση των υγειονομικών μέτρων).

2. Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που αναφέρθηκαν προηγουμένως, να παραχωρήσουν τις άδειες και τους χώρους που απαιτούνται για τη διενέργεια των εκλογών και να σταματήσουν εδώ και τώρα την πρωτοφανή, αντιδημοκρατική παρέμβασή τους στις εσωτερικές συλλογικές διαδικασίες του Α΄ Συλλόγου.

4. Καλούμε τους ΣΕΠΕ και τις ΕΛΜΕ τη ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ να τοποθετηθούν απέναντι σε αυτή την προκλητική και ωμή παρέμβαση στον Α΄ Σύλλογο που αποτελεί προοίμιο της εφαρμογής του ν/σ Χατζηδάκη, πριν καν αυτό ψηφιστεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

επιστροφή ενοικίου
Όλες οι αλλαγές στα ενοίκια από το 2026 - Προσοχή στο IBAN για την ΑΑΔΕ
Καταργούνται τα μετρητά στα μισθώματα – Αυτόματες διασταυρώσεις από την ΑΑΔΕ και βαριές κυρώσεις για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές
Όλες οι αλλαγές στα ενοίκια από το 2026 - Προσοχή στο IBAN για την ΑΑΔΕ
mamdani
Πρώτο μήνυμα Μαμντάνι: Να δείξουμε στον κόσμο ότι η Αριστερά μπορεί να κυβερνήσει
Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοράν Μαμντάνι - Στο πρώτο του μήνυμα δεσμεύτηκε ότι δεν θα αθετήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις
Πρώτο μήνυμα Μαμντάνι: Να δείξουμε στον κόσμο ότι η Αριστερά μπορεί να κυβερνήσει