Φροντιστήρια: Στον «αέρα» η συζήτηση των ειδικών για το άνοιγμά τους
H επιτροπή των ειδικών δεν συζήτησε για την επαναλειτουργία των φροντιστηρίων, σύμφωνα με πληροφορίες

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιτροπή των ειδικών δεν συζήτησε για την επαναλειτουργία των φροντιστηρίων και όπως όλα δείχνουν η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα θα μετατεθεί μετά το Πάσχα.

Άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι οι ειδικοί συζήτησαν για τα φροντιστήρια, αλλά έλαβαν την απόφαση να εισηγηθούν να μην  ανοίξουν.

Οι λοιμωξιολόγοι του υπουργείου Υγείας αρνούνται να συναινέσουν στο άνοιγμα επιπλέον δραστηριοτήτων τη Δευτέρα 19 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί εισηγούνται στην κυβέρνηση να μην επιτραπεί τελικά από την ερχόμενη Δευτέρα η επανεκκίνηση της λειτουργίας των πολυκαταστημάτων (mall) και των εμπορικών κέντρων, των shop in the shop, καθώς και των κέντρων αισθητικής.

Επίσης, ζητούν να μην καταργηθεί το SMS στο 13032 και οι τρεις ώρες προθεσμία που έχουν στη διάθεσή τους οι καταναλωτές για να ψωνίσουν.

Οι ειδικοί εκτιμούν πως το επιδημιολογικό φορτίο παραμένει υψηλό και για τον σοβαρό αυτό λόγο δεν μπορεί να επέλθει χαλάρωση των μέτρων

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Οι δύο ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ για τις κρίσεις στελεχών εκπαίδευσης

Κυρώσεις σε εκπαιδευτικούς που δεν κάνουν self test

Άνοιγμα σχολείων: Τι πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΜΑΘΗΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Η νέα 7μηνη ή 9μηνη Μοριοδοτούμενη ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ εκπαιδευτικών ΜΟΝΟ 240 ή 220 ΕΥΡΩ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα