κερί θάνατος
Έφυγε από τη ζωή ο αναπληρωτής καθηγητής Χρήστος Τσούμας του ΕΑΠ

Έφυγε από τη ζωή το μέλος ΔΕΠ της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), ο αναπληρωτής καθηγητής, Χρήστος Τσούμας.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Μελών ΔΕΠ του ΕΑΠ εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ελπίζουν η ανάμνησή του να αποτελεί παράδειγμα και παρηγοριά στον δρόμο που ακολουθεί τον δύσκολο αποχαιρετισμό.

«Η πρόωρη απώλειά του αφήνει έντονα το αίσθημα οδύνης, ιδιαίτερα σε όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν στενότερα μαζί του στην διεκπεραίωση των εκπαιδευτικών, ερευνητικών και διοικητικών καθηκόντων, στα οποία συνεισέφερε με θέρμη, αποτελεσματικότητα, ανάληψη πρωτοβουλίας και ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης» αναφέρει το ΔΣ του ΕΦΜ ΔΕΠ του ΕΑΠ .

Το συλλυπητήριο μήνυμα του ΕΦΜ ΔΕΠ του ΕΑΠ

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΔΣ του ΕΦΜ ΔΕΠ του ΕΑΠ:

Η Ακαδημαϊκή Κοινότητα του ΕΑΠ θρηνεί την αναπάντεχη απώλεια ενός εκλεκτού συναδέλφου μέλους ΔΕΠ της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ, Αναπληρωτή Καθηγητή Χρήστου Τσούμα.

Οι συνάδελφοί του θα διατηρήσουμε ζωντανή την μνήμη ενός άξιου συνεργάτη που διακρίθηκε που διακρίθηκε για την ακεραιότητα, το ήθος, την ηπιότητα και τη συνέπεια σε ολόκληρη την διαδρομή του στον Ακαδημαϊκό χώρο.

Η πρόωρη απώλειά του αφήνει έντονα το αίσθημα οδύνης, ιδιαίτερα σε όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν στενότερα μαζί του στην διεκπεραίωση των εκπαιδευτικών, ερευνητικών και διοικητικών καθηκόντων, στα οποία συνεισέφερε με θέρμη, αποτελεσματικότητα, ανάληψη πρωτοβουλίας και ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Μελών ΔΕΠ του ΕΑΠ εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ελπίζουμε η ανάμνησή του να αποτελεί παράδειγμα και παρηγοριά στον δρόμο που ακολουθεί τον δύσκολο αποχαιρετισμό.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός: Οι πρώτες 227 ειδικότητες και η ύλη

Ανακοινώθηκε για Μάρτιο ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Αιτήσεις εδώ για προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικοί
Πως έχουν διαμορφωθεί τα επιδόματα των στελεχών της εκπαίδευσης (Προϊστάμενοι, Σύμβουλοι, Διευθυντές)
Τι επιδόματα παίρνουν οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σύμβουλοι Εκπαίδευσης,...
Πως έχουν διαμορφωθεί τα επιδόματα των στελεχών της εκπαίδευσης (Προϊστάμενοι, Σύμβουλοι, Διευθυντές)
Κριτική από τα "μέσα": «Η συνδικαλιστική κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ στους εκπαιδευτικούς»
«Ένα ευπρόσδεκτο συνδικαλιστικό δωράκι στην κυβέρνηση, από μια ΟΛΜΕ που έχει καταντήσει εργοδοτικό σωματείο με την σφραγίδα μάλιστα του ΣΥΡΙΖΑ»
Κριτική από τα "μέσα": «Η συνδικαλιστική κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ στους εκπαιδευτικούς»