ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Τηλεκπαίδευση: Παιχνίδια Κεραμέως με τη σύμβαση Cisco-Ξαφνική ανάρτηση
Νέο τέχνασμα της Υπουργού Παιδείας. Ανέβασε ξαφνικά στην ιστοσελίδα του υπουργείου απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις συμβάσεις με τη Cisco σχετικά με την τηλεκπαίδευση που τις ζητούσε μήνες η αντιπολίτευση, παραμονή της σημερινής συζήτησης στη Βουλή για το ζήτημα αυτό

Του Νίκου Μάστορα

Ένα έγγραφο 172 σελίδων (!) που περιλαμβάνει κάποιες από τις συμβάσεις της εταιρείας Cisco με το υπουργείο παιδείας για την παροχή της τηλεκπαίδευσης μέσω της πολυσυζητημένης πλατφόρμας Webex αλλά και την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καθώς και την  πράξη 109/21 του ελεγκτικού Συνεδρίου που φέρεται να ενέκρινε τις συμβάσεις, ανάρτησε ξαφνικά -και σιωπηρά- στην ιστοσελίδα του το Υπουργείο Παιδείας!

To έγγραφο περιλαμβάνει κάποιες από τις συμβάσεις, έχει αναφορές στο θέμα προστασίας προσωπικών δεδομένων και περιλαμβάνει και την αιτιολόγηση αλλαγής παρόχου τηλεκπαίδευσης που είχε γίνει πέρυσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 172 σελίδων 

1.jpg

Είναι αξιοσημείωτο ότι η ανάρτηση αυτή φέρεται να έγινε το Σάββατο 20 Μαρτίου, δεν ανακοινώθηκε σε κανέναν, και τιτλοφορείται "Πράξη Ελεγκτικού Συνεδρίου - Απόφαση ΚτΠ - Επιστολή Συμφωνίας ΥΠΑΙΘ-CISCO".

Να σημειωθεί ότι σήμερα, η κ.Κεραμέως απαντά σε ερωτήσεις του Νίκου Φίλη και του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για το θέμα της τηλεκπαίδευσης και της σύμβασης με τη Cisco, οπότε η αιφνιδιαστική αυτή ανάρτηση μπορεί να ερμηνευθεί υπό αυτό το πρίσμα.

2.jpg

Για το νέο αυτό "τέχνασμα" της υπουργού Παιδείας, οφείλει κανείς να τονίσει την ιδιάζουσα μεθόδευση που επέλεξε, αντί να το κοινοποιήσει επεξηγώντας περί τίνος πρόκειται στον Τύπο και στα κόμματα εγκαίρως, να το αναρτήσει σιωπηλά, ημέρα Σάββατο (κατά την ανάρτηση) στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, ώστε να έχει επιχειρήματα σήμερα στη Βουλή τα οποία είναι αδύνατο να ελεγχθούν σε τόσο σύντομο διάστημα ακόμα κι αν αποδεχθούμε ότι η ανάρτηση έγινε όντως Σάββατο.

Η κ.Κεραμέως επιλέγει να αιφνιδιάζει αντί να δίνει σαφείς απαντήσεις.

Δικαιωμά της να επιλέγει να πολιτεύεται ανορθόδοξα, αλλά και δικαίωμά μας να μελετήσουμε το κείμενο και να επανέλθουμε.

4.jpg
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Βιασμός 8χρονου στη Ρόδο - Ραγδαίες εξελίξεις: Κατέθεσε ο παππούς του κοριτσιού

Τι ισχύει για τις αναθέσεις μαθημάτων στο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο - ΕΠΑΛ

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, μόνο με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Κακοκαιρία «Μπάλλος» - Θεσσαλονίκη: Διακοπές κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων
Ιδιαίτερα προσεκτικοί καλούνται να είναι οι οδηγοί που κινούνται σε ορισμένα σημεία στη Θεσσαλονίκη - Διακοπή κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων
Κακοκαιρία «Μπάλλος»-Θεσσαλονίκη: Διακοπές κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων
Ρόδος: Κατέθεσε ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού - Τι υποστήριξε
Στο πλαίσιο της προανάκρισης έχουν καταθέσει η 33χρονη μητέρα του 8χρονου παιδιού, ο σύντροφός της, η γιαγιά του αλλά και τα δύο ακόμη κορίτσια της,...
Ρόδος: Κατέθεσε ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού - Τι υποστήριξε