Επίδομα συνοδού ΚΕΠΑ: Η άγνωστη παροχή που αυξάνει τη σύνταξη

Εκπαίδευση 0

Ιωάννινα: Διευθυντής δεν δέχεται τις αιτήσεις αποχής από την αξιολόγηση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η ΕΛΜΕ Ιωαννίνων καταγγέλλει τον διευθυντή του 7ου ΓΕ.Λ. Ιωαννίνων, ο οποίος αυθαιρετώντας δεν δέχεται τις ατομικές – συλλογικές δηλώσεις απεργίας – αποχής της ΟΛΜΕ για την αξιολόγηση

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ - Ι καταγγέλλει τον διευθυντή του 7ου ΓΕ.Λ. Ιωαννίνων, ο οποίος αυθαιρετώντας δεν δέχεται τις ατομικές – συλλογικές δηλώσεις απεργίας – αποχής της ΟΛΜΕ που συνδέονται με τη διαδικασία της εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων.

«Τον καλούμε να αναλογιστεί το μέγεθος των αυθαιρέτων πράξεών του, να μην αμφισβητεί το απόλυτα νομικά τεκμηριωμένο κείμενο της Ομοσπονδίας και να συνταχθεί με τις θέσεις του κλάδου» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΛΜΕ, τονίζοντας ότι η άρνηση αποδοχής του ανωτέρω εγγράφου δεν συνάδει με την κείμενη νομοθεσία και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το ιερό δικαίωμα της απεργίας.

Καλούμε τους συναδέλφους να εμμείνουν στην απόλυτα νόμιμη απόφασή τους και να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα μας που στηρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση