Μαζικό φοιτητικό συλλαλητήριο και στην Πάτρα
Μαζικό φοιτητικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και στην Πάτρα

Μαζικό φοιτητικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πάτρα, μετά από τις κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εκατοντάδες φοιτητές βγήκαν στο δρόμο διεκδικώντας να ανοίξουν οι σχολές τους με ασφάλεια για να γίνουν ξανά φοιτητές, ενώ έστειλαν μήνυμα ότι ο απαράδεκτος νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση και η καταστολή δεν θα περάσουν και θα ακυρωθούν στην πράξη.

Στο συλλαλητήριο καλούσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΣΤΕΦ, Μαθηματικού, Φαρμακευτικής, ΣΕΥΠ, ΣΔΟ, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Φιλολογίας, Φιλοσοφίας, Θεατρικών Σπουδών και ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών.

Χαιρετισμό στο συλλαλητήριο απηύθηναν η Καραθανασόπουλου Νεφέλη, μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου της Φιλολογίας, ο Σταθόπουλος Κώστας, μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου της ΣΕΥΠ και ο Σαλαγιάννης Τάκης, μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου των Πολιτικών Μηχανικών.

«Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται παιδεία», «η κυβέρνηση να πάρει μέτρα τώρα, να ανοίξουν οι σχολές μας ήρθε η ώρα» και «Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ μαζί, δίδακτρα μας έφεραν και καταστολή», ακούστηκαν στο κέντρο της Πάτρας.

Οι φοιτητές έστειλαν ηχηρό μήνυμα ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για να επιστρέψουν στις σχολές τους με ασφάλεια και να σπουδάσουν ολοκληρωμένα και ανεμπόδιστα στο αντικείμενο τους.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι οργανώνουν την κλιμάκωση του αγώνα μέσα από Γενικές Συνελεύσεις και συζήτηση στους Συλλόγους για την επιτυχία του Φοιτητικού Συλλαλητηρίου στις 10 Μάρτη, με αφορμή και τη συμπλήρωση ενός χρόνου με τις σχολές κλειστές για τους φοιτητές.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Φροντιστήρια: Στον "αέρα" το άνοιγμά τους

Διορισμοί Εκπαιδευτικών: Πότε θα γίνουν προσλήψεις, πόσες αναμένονται

Σχολεία: Self-test, τηλεκπαίδευση και άνοιγμα φροντιστηρίων στον ορίζοντα

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΩΣ C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!) - ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα

Φροντιστήρια: Άγνωστο πότε ανοίγουν - Δεν συζήτησαν οι ειδικοί
Φροντιστήρια: Άγνωστο πότε ανοίγουν - Δεν συζήτησαν οι ειδικοί
Δεν συζητήθηκε το άνοιγμα των φροντιστηρίων κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής των Ειδικών - Άγνωστο πότε ανοίγουν - Ποιες δραστηριότητες ανοίγουν τη...
Φροντιστήρια: Άγνωστο πότε ανοίγουν - Δεν συζήτησαν οι ειδικοί