Τουριστική Εκπαίδευση: Πρόταση Ζαχαράκη στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη πρότεινε τη διεξαγωγή του πρώτου συνεδρίου της Επιτροπής για τη Διαδικτυακή Τουριστική Εκπαίδευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στην Ελλάδα

Η Σοφία Ζαχαράκη κατέθεσε πρόταση για τη διεξαγωγή του πρώτου συνεδρίου της Επιτροπής για τη Διαδικτυακή Τουριστική Εκπαίδευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στην Ελλάδα.

Το έργο που έχει συντελεστεί στη χώρα μας στο πεδίο της αναβάθμισης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ανέδειξε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής για τη Διαδικτυακή Τουριστική Εκπαίδευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού που συμμετείχε, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τόνισε δε τις ανάγκες ενίσχυσης της ψηφιακής διάστασης των προγραμμάτων μετεκπαίδευσης, διαρκούς αναβάθμισης δεξιοτήτων αλλά και απόκτησης νέων δεξιοτήτων για τους εργαζόμενους στον Τουρισμό.

Επιπροσθέτως, η κυρία Ζαχαράκη κατέθεσε πρόταση για την συμπερίληψη ελληνικών πανεπιστημίων στους συνεργαζόμενους με την Επιτροπή ακαδημαϊκούς φορείς καθώς και για τη διεξαγωγή του πρώτου συνεδρίου της Επιτροπής σχετικά με την εξ αποστάσεως τουριστική εκπαίδευση, στην Ελλάδα.

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι στην Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν 11 χώρες περιλαμβανομένης της Ελλάδας, τίθεται ως στόχος η ανάδειξη και η υποστήριξη των δικτύων εξ αποστάσεως μάθησης στο χώρο της τουριστικής εκπαίδευσης, ιδιαίτερα μέσω συνεργασιών με ακαδημαϊκά ιδρύματα τουριστικής εκπαίδευσης διεθνούς κύρους. 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Όλη η λίστα όσων δικαιούνται Voucher

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γιανκ
Γιώργος Γιανκόπουλος: Ο κορυφαίος εφευρέτης της Regeneron που μοιράστηκε τη λίστα του Forbes με τον Έλον Μασκ, στο Aristotle Innovation Forum
Στο επίκεντρο της παγκόσμιας καινοτομίας το ΑΠΘ: Επιστήμονες διεθνούς βεληνεκούς συζητούν για το μέλλον της Τεχνολογίας και της Υγείας
Γιώργος Γιανκόπουλος: Ο κορυφαίος εφευρέτης της Regeneron που μοιράστηκε τη λίστα του Forbes με τον Έλον Μασκ, στο Aristotle Innovation Forum
Θεσσαλονικη
ΑΣΕΠ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για 286 προσλήψεις στον Δήμο Θεσσαλονίκης - Οι ειδικότητες, τα κριτήρια και οι προθεσμίες
Δήμος Θεσσαλονίκης: Πράσινο φως για 286 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ – Ξεκινούν οι αιτήσεις
ΑΣΕΠ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για 286 προσλήψεις στον Δήμο Θεσσαλονίκης - Οι ειδικότητες, τα κριτήρια και οι προθεσμίες