Γαβρόγλου σε Κεραμέως: Καμπάνια τρομοκράτησης των πανεπιστημιακών
Ο Κ. Γαβρόγλου καλεί τη Ν. Κεραμέως να καταδικάσει τις απειλές και το κλίμα τρομοκρατίας κατά πανεπιστημιακών που διαφωνούν με την πανεπιστημιακή αστυνομία

Να πάρει θέση και να καταδικάσει τις απειλές κατά πανεπιστημιακών που διαφωνούν με τη συγκρότηση σώματος πανεπιστημιακής αστυνομίας καλεί την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο τέως υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

Ο Κ. Γαβρόγλου αναφέρει σε ανάρτησή του πως το Facebook «μπλόκαρε» την προώθηση ανάρτησης της πρωτοβουλίας «Όχι αστυνομία στα Πανεπιστήμια», ενώ κάνει λόγο για στοχοποίηση πανεπιστημιακών που έχουν εκφράσει τη διαφωνία τους από ακροδεξιούς κύκλους.

«Η βία που ασκείται από όσους μας βρίζουν με τον πιο χυδαίο τρόπο, δεν πρέπει να βρει σύμμαχο τη σιωπή του Υπουργείου», σημειώνει χαρακτηριστικά.

https://www.facebook.com/kostas.gavroglu.1/posts/428385408479208

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Αγαπητή κ.Κεραμέως,

Όπως θα έχετε ενδεχομένως πληροφορηθεί, το Facebook εμπόδισε την προώθηση της ανάρτησης της πρωτοβουλίας “Όχι αστυνομία στα Πανεπιστήμια” την οποία υπογράφουν 1000 πανεπιστημιακοί. Ταυτοχρόνως εδώ και λίγες μέρες γνωστοί παράγοντες που δεν κρύβουν τις ακροδεξιές προτιμήσεις τους, έχουν στοχοποιήσει καθηγητές πανεπιστημίου και τους εκβιάζουν επειδή διαφωνούν με το νομοσχέδιο που καταθέσατε.

Ως επικεφαλής της εποπτεύουσας αρχής των Πανεπιστημίων, αλλά και ως Υπουργός μιας δημοκρατικά εκλεγμένης Κυβέρνησης οφείλετε να καταδικάσετε χωρίς περιστροφές τις απειλές που έχουν εκτοξευθεί ενάντια στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Αλλιώς γινόσαστε και εσείς συνένοχη στη δημιουργία μιας καμπάνιας τρομοκράτησης πανεπιστημιακών, των οποίων την ελευθερία έκφρασης είστε υποχρεωμένη να υπερασπιστείτε.

Η βία που ασκείται από όσους μας βρίζουν με τον πιο χυδαίο τρόπο, δεν πρέπει να βρει σύμμαχο τη σιωπή του Υπουργείου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Χωρίς προαγωγικές εξετάσεις φέτος σε Γυμνάσια-Λύκεια

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

σχετικά άρθρα

Κακοποίηση παιδιών: Όχι στη συγκάλυψη σε εκπαιδευτικά ιδρύματα
Κακοποίηση παιδιών: Όχι στη συγκάλυψη σε εκπαιδευτικά ιδρύματα
Αρσάκεια: Όχι στη συγκάλυψη της κακοποίησης παιδιών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα λένε οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις Δευτεροβάθμιας...
Κακοποίηση παιδιών: Όχι στη συγκάλυψη σε εκπαιδευτικά ιδρύματα
Δεκάδες μετασεισμοί στην Ελασσόνα - 4,1 Ρίχτερ ο τελευταίος
Δεκάδες μετασεισμοί στην Ελασσόνα - 4,1 Ρίχτερ ο τελευταίος
Περισσότεροι από 20 μετασεισμοί άνω των 3 Ρίχτερ μετά τον τελευταίο σεισμό των 5,9 Ρίχτερ καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Ελασσόνα
Δεκάδες μετασεισμοί στην Ελασσόνα - 4,1 Ρίχτερ ο τελευταίος