Thumbnail
Μοριοδότηση ξένης γλώσσας και εμπειρίας στους πανελλήνιους γραπτούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, για την πρόσληψη υπαλλήλων στο δημόσιο ανακοίνωσε ο Μάκης Βορίδης

Τη μοριοδότηση της γνώσης ξένων γλωσσών  (Δείτε εδώ πως παίρνετε πιστοποίηση με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ) και της εμπειρίας στους πανελλήνιους γραπτούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, για την πρόσληψη δημοσίων υπαλλήλων, ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής, το βράδυ της Δευτέρας, ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Τοποθετούμενος στο πλαίσιο της τελευταίας συνεδρίασης της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής, που επεξεργάστηκε το νομοσχέδιο με τίτλο "Εκσυγχρονισμός του συστήματος προσλήψεων στον δημόσιο τομέα και ενίσχυση του ΑΣΕΠ" ο κ. Βορίδης είπε ότι επιφέρει νομοτεχνικές βελτιώσεις, με τις οποίες θα μοριοδοτηθούν οι ξένες γλώσσες και η εμπειρία.

Επίσης, είπε ότι στις περιπτώσεις που θα απαιτείται συνέντευξη, αυτή θα περιγράφεται ως "δομημένη συνέντευξη", ενώ για τα διδακτορικά είπε ότι θα γίνονται αποδεκτά στην προκήρυξη "σύμφωνα με την ταξινόμηση του εθνικού αρχείου διδακτορικών διατριβών".

Το νομοσχέδιο, το οποίο εισήχθη στη Βουλή από τον τέως υπουργό Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκο και "υιοθετήθηκε" από τον κ. Βορίδη, έγινε δεκτό από την πλειοψηφία των μελών της κοινοβουλευτικής επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, με την αντιπολίτευση (πλην ΚΚΕ που καταψήφισε) να επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί στη συζήτηση της ολομέλειας της Βουλής, μεθαύριο Τετάρτη 13/01/2021.

Πιστοποίηση Αγγλικών LTE (LanguageCert) για ΑΣΕΠ από το GoLearn σε όλη την Ελλάδα

Λάβετε Μοριοδότηση για τον ΑΣΕΠ με Πιστοποίηση Αγγλικών LTE από το GOLEARN έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (όχι έκθεση, ούτε προφορικά)

Πιστοποίηση Αγγλικών για ΑΣΕΠ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου
ΠΑΣΟΚ: «Καρφιά» Γιαννακοπούλου για Φαραντούρη – «Διεύρυνση δεν γίνεται με γυρολόγους»
Ψυχρή υποδοχή του Νικόλα Φαραντούρη στο ΠΑΣΟΚ με αιχμές για τη μεταγραφή πριν τη συνάντηση με Ανδρουλάκη
ΠΑΣΟΚ: «Καρφιά» Γιαννακοπούλου για Φαραντούρη – «Διεύρυνση δεν γίνεται με γυρολόγους»
Ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει για την Ιθάκη και την Πρωτομαγιά 2026
Αλέξης Τσίπρας για Πρωτομαγιά: «Το κόκκινο νήμα του αγώνα και της ελπίδας συνεχίζεται»
«Αρνούμαστε οι εργαζόμενοι να αντιμετωπίζονται σαν αναλώσιμο υλικό και σαν απλή στατιστική»
Αλέξης Τσίπρας για Πρωτομαγιά: «Το κόκκινο νήμα του αγώνα και της ελπίδας συνεχίζεται»
Κωνσταντίνος Βλάσης
Μετατάξεις για Διευθυντές-Υποδιευθυντές ΣΑΕΚ: «Δεν υπάρχει κενό νόμου» λέει το υπουργείο Παιδείας
Γιατί αποκλείονται Διευθυντές και Υποδιευθυντές ΣΑΕΚ από τις μετατάξεις – Τι απαντά ο Κώστας Βλάσης στη Βουλή
Μετατάξεις για Διευθυντές-Υποδιευθυντές ΣΑΕΚ: «Δεν υπάρχει κενό νόμου» λέει το υπουργείο Παιδείας