ΑΣΕΠ: «Τρέχουν» προκηρύξεις για πάνω από 3.000 προσλήψεις
Όλες οι ανοικτές προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για προσλήψεις σε φορείς του δημοσίου, υπουργεία, ΕΣ.ΣΤΑΤ, ΕΚΑΠΤΥ, ΔΕΗ - Ποιους αφορά η υποβολή δικαιολογητικών για 2.909 θέσεις

Προκηρύξεις για πολλές θέσεις εργασίας «τρέχουν» αυτή την περίοδο μέσω ΑΣΕΠ. Το alfavita.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλες τις προκηρύξεις για νέες προσλήψεις, που ήδη τρέχουν αλλά και άλλες που άνοιξαν μόλις και αφορούν το δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, τους δήμουςδιάφορες αρχές και υπουργεία.

Μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε ΕΛ.ΣΤΑΤ, ΕΚΑΠΤΥ αλλά και φορείς του Δημοσίου καθώς και υπουργεία. Παράλληλα ενεργές είναι και προκηρύξεις για τη ΔΕΗ, τη ΔΕΠΑΝ και την υπηρεσία ασύλου, ενώ τρέχει η προθεσμία για υποβολή δικαιολογητικών για 2.909 θέσεις εργασίας.

Πως μοριοδοτείστε για τις προκηρύξεις στο ΔΗΜΟΣΙΟ

Για την άμεση μοριοδότηση στις προκηρύξεις ΑΣΕΠ, στο δημόσιο, σε διορισμούς και προσλήψεις χρειάζεται το Τυπικό προσόν της γνώσης των Αγγλικών.

Για να προλάβετε τις προκηρύξεις του Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου μπορείτε να λάβετε άμεσα B2,C1 και C2 αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ δίνοντας  εξετάσεις από το σπίτι σας ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (όχι προφορικά, ούτε έκθεση)! Δείτε περισσότερα εδώ

Μόνιμες προσλήψεις σε ΕΛ.ΣΤΑΤ/ΕΚΑΠΤΥ

Η προκήρυξη 5Ε/2020 για την πλήρωση θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία (Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ.) Α.Ε. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 (Α΄ 28), όπως ισχύει.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών στην ανωτέρω διαδικασία αρχίζει στις 22 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Παρασκευή και λήγει στις 10 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ...


Προκήρυξη 8Κ/2020: Μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του δημοσίου

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2021 «τρέχει» η Προκήρυξη 8Κ/2020 του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις 23 ατόμων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για μόνιμες προσλήψεις προσλήψεις στο δημόσιο.

Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από 28-12-2020 έως 15-01-2021.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ...


deh.jpg

Προσλήψεις 300 ατόμων στη ΔΕΗ

Προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ «τρέχει» και για την πρόσληψη με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά τριακοσίων (300) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (ΔΛΚΔΜ), που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα του Νομού Κοζάνης. 

Η διάρκεια της σύμβασης είναι 8 μήνες. Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τις 3 Δεκεμβρίου 2020, έως και τις 12 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Τρίτη.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ...


Προσλήψεις στην Υπηρεσία Ασύλου

Ο ΑΣΕΠ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα τεσσάρων (54) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Υπηρεσίας Ασύλου, της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου,,

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2021.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ...


Προσλήψεις στη Διεύθυνση Εκμετάλλευσης Παραγωγής Νησιών

Διεύθυνση Εκμετάλλευσης Παραγωγής Νησιών (ΔΕΠΑΝ) ανακοίνωσε την πρόσληψη συνολικά 30 ατόμων για την κάλυψη θέσεων τόσο στον κεντρικό σταθμό στην Αττική όσο και σε σταθμούς σε νησιά των Δωδεκανήσων.

Η σύμβαση θα είναι διάρκειας οκτώ (8) μηνών και οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων είναι από 13 Ιανουαρίου 2021 έως και 22 Ιανουαρίου 2021.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ..


Υποβολή δικαιολογητικών για 2.909 θέσεις στην προκήρυξη 4Κ/2020 

Προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα (2.909) θέσεων τακτικού προσωπικού σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (Υπουργείο Εσωτερικών), σύμφωνα με την προκήρυξη 4Κ/2020, ο ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους, οι οποίοι προηγούνται  με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π, τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει στις 7 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Τετάρτη.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ...

Διαβάστε νέες ειδήσεις για την εργασία και τις προσλήψεις:

Προσλήψεις στο Δημόσιο: Πάρε εξ αποστάσεως Αγγλικά B2,C2 ΧΩΡΙΣ εξετάσεις σε προφορικά - Έκθεση 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ σε 10 ημέρες Εξ αποστάσεως για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

Νέα προκήρυξη ΕΠΟΠ: 15.000 προσλήψεις - Πώς θα πάρετε 150 μόρια

 

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί: Παράλλογες αποφάσεις για την καλλιτεχνική εκπαίδευση
Εκπαιδευτικοί: Παράλλογες αποφάσεις για την καλλιτεχνική εκπαίδευση
Οι καλλιτεχνικές σχολές (χορού, θεάτρου, κινηματογράφου) μένουν κλειστές, ενώ τα αντίστοιχα μαθήματα στο σχολείο θα διδάσκονται κανονικά
Εκπαιδευτικοί: Παράλλογες αποφάσεις για την καλλιτεχνική εκπαίδευση