«Βροχή» έπεσαν οι σοβάδες από την ψευδοροφή του ταβανιού της αίθουσας διδασκαλίας σε νηπιαγωγείο της Κέρκυρας, πέφτοντας -ευτυχώς- πάνω στα θρανία των μαθητών. Τα παιδιά «είχαν τύχη βουνό, είπε καθώς το περιστατικό σημειώθηκε ενώ οι μικροί μαθητές βρίσκονταν σε διάλειμμα.
Ο πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κέρκυρας, Αντώνης Κουρσάρης μίλησε για το περιστατικό στο MEGA, τονίζοντας πως πρόκειται για πεπαλαιωμένες σχολικές εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι αποτέλεσμα της διαχρονικής αδιαφορίας και ανεπάρκειας της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, υποστήριξε και ανέδειξε τα προβλήματα που υπάρχουν στις υποδομές πολλών σχολικών μονάδων του νησιού. Την ευθύνη για τη συντήρηση των κτιρίων φέρουν αποκλειστικά οι δήμοι, κατέληξε.


Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ