Εκπαιδευτικοί: Η Κεραμέως δεν μας δέχτηκε
Έμειναν άνεργοι 12.000 εκπαιδευτικοί

Η ηγεσία του Υπουργείου αρνήθηκε να συναντηθεί με την αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνας για άλλη μια φορά, όπως επισημαίνουν οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου «Ρόζα Ιμβριώτη» για την κινητοποίηση στις 8 Ιανουαρίου, έξω από το υπουργείο Παιδείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς, ο Προϊστάμενος δεν θέλησε να τους συναντήσει, ενώ δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τους δεχτεί η υπουργός Νίκη Κεραμέως.

Οι εκπαιδευτικοί κατηγορούν τις κυβερνήσεις και το υπουργείο Παιδείας για το παράβολο των 3 ευρώ για την ένταξη στους πίνακες του ΑΣΕΠ, με αποτέλεσμα να μένουν άνεργοι 12.000 εκπαιδευτικοί.

asfaleia.jpg

Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση στις 8 Ιανουαρίου

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη» για την κινητοποίηση στις 8 Ιανουαρίου, στο υπουργείο Παιδείας:

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΩΝ 3 €!

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η Παράσταση Διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα Απορριφθέντων λόγω παραβόλου στο Υπουργείο Παιδείας, την οποία στήριξαν αρκετοί ΣΥΛΛΟΓΟΙ κι ΕΛΜΕ και ο Σύλλογός μας  «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» απαιτώντας την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου, για να λυθεί οριστικά το ζήτημα που οδηγεί στην ανεργία 12000 εκπαιδευτικούς!

Η ηγεσία του Υπουργείου αρνήθηκε να συναντηθεί με την αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνας για άλλη μια φορά, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση για την επανένταξη των συναδέλφων στους πίνακες διορισμού του ΑΣΕΠ. Είναι μάλιστα ενδεικτική η απάντηση που έλαβε η αντιπροσωπεία από εκπροσώπους του Υπουργείου οι οποίοι, σύμφωνα με τις δηλώσεις των συναδέλφων που ζήτησαν τη συνάντηση, είπαν ξεκάθαρα ότι ο Προϊστάμενος δεν θέλει να τους συναντήσει ενώ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τους δεχτεί η Υπουργός. 

Καταγγέλλουμε τη στάση της κυβέρνησης που έχει κάνει τους απορριφθέντες μπαλάκι ανάμεσα σε υπουργεία, που όλο αυτό το διάστημα προτιμά να περνά μια σειρά μέτρα για την εκπαίδευση και δε δίνει λύση στο ζήτημα, τη στιγμή που λόγω και της πανδημίας πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα και να προσληφθούν εκπαιδευτικοί για να μείνουν τα σχολεία μας ανοιχτά και ασφαλή!

Υπενθυμίζουμε ότι την ευθύνη για τη συγκεκριμένη διαδικασία καταβολής του παράβολου την έχουν οι κυβερνήσεις και το υπ. Παιδείας με το σύστημα υποβολής των δικαιολογητικών που έχουν φτιάξει!

Απαιτούμε να σταματήσει ο εμπαιγμός προς τους συναδέλφους μας και να δοθεί τώρα λύση! Θα μας βρίσκουν μπροστά τους, ώσπου να δώσουν λύση στο ζήτημα. Είναι τραγικό για ένα παράβολο 3 € να μένουν άνεργοι 12.000 εκπαιδευτικοί!

Κανένας μας δεν περισσεύει! Τώρα μαζικοί μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών !!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 4-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

σχετικά άρθρα

nikaia
Τροχαίο ΣΟΚ στη Νίκαια: Διανομέας παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα αιμόφυρτη
Σύμφωνα με καταγγελίες διανομέας παρέσυρε ηλικιωμένη γυναίκα με τη μηχανή που οδηγούσε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στη μέση της λεωφόρου...
Τροχαίο ΣΟΚ στη Νίκαια: Διανομέας παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα αιμόφυρτη