Απορριφθέντες λόγω παραβόλου ΑΣΕΠ: Διαμαρτυρία αύριο στο ΥΠΑΙΘ
Κάλεσμα στην κινητοποίηση που οργανώνει η Επιτροπή Αγώνα των απορριφθέντων λόγω παράβολου συναδέλφων την Παρασκευή 8/1/2021 στις 2μμ στο Υπ. Παιδείας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου  «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» στηρίζει και καλεί στην Κινητοποίηση που οργανώνει η Επιτροπή Αγώνα των απορριφθέντων λόγω παράβολου συναδέλφων την Παρασκευή 8/1/2021 στις 2μμ στο Υπ. Παιδείας. Ζητάμε να γίνει άμεσα νομοθετική ρύθμιση, ώστε να εξασφαλιστεί άμεσα το δικαίωμα των συναδέλφων στη δουλειά. Δεν μπορεί ένα παράβολο των 3 ευρώ να καταδικάζει 12.000 νέους εκπαιδευτικούς σε διετή ανεργία!

 

Παραθέτουμε ολόκληρο το κάλεσμά τους:

«ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΔΙΚΙΑ!

Συνάδελφοι/ισσες, τέσσερις μήνες μετά το άνοιγμα των σχολείων χιλιάδες παραμένουμε άνεργοι εξαιτίας της απόρριψης μας από τους αξιολογικούς  πίνακες  εκπαιδευτικών  λόγω παράβολου. Μετά από δράσεις και κινητοποιήσεις  που πραγματοποιήσαμε όλο τον προηγούμενο καιρό,  το Υπουργείο Παιδείας αρνείται να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να αρθεί η αδικία σε βάρος μας. Αντίστοιχες  ευθύνες προκύπτουν και για το Υπουργείο Εσωτερικών που από το καλοκαίρι μας  δήλωνε πως θα δοθεί λύση. Οι τροπολογίες που κατατέθηκαν  μέχρι τώρα στη  βουλή,  οι οποίες μας αποκαθιστούσαν,  δεν έφτασαν ποτέ στην ολομέλεια. Το πρόβλημα μας παραμένει άλυτο, χωρίς να υπολογίζεται το ψυχολογικό και το οικονομικό κόστος  που μας έχει διαλύσει. Οι κυβερνώντες  επιμένουν να μην επιλύουν με μια τροπολογία ή με μια νομοθετική ρύθμιση την αδικία αυτή, εις βάρος μας, την ώρα που ετοιμάζονται να αλλάξουν όλη τη λειτουργία του ΑΣΕΠ.

Ενόψει, λοιπόν, του νομοσχεδίου για τον ΑΣΕΠ που θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στη βουλή τις επόμενες ημέρες απαιτούμε να ενταχθεί και να ψηφιστεί τροπολογία, που να δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα μας.

Διεκδικούμε:


• Άμεση ένταξη όλων των απορριφθέντων λόγω παραβόλου στους αξιολογικούς πίνακες, ώστε να έχουν τη δυνατότητα πρόσληψης ως αναπληρωτές τη φετινή χρονιά.

• Να μην αποκλειστούν από ενδεχόμενους μόνιμους διορισμούς του ΑΣΕΠ.

• Ζητάμε άμεση ψήφιση τροπολογίας για την ένταξη όλων των απορριφθέντων της 1ΓΕ/2019,2ΓΕ/2019,1ΕΑ/2019,2ΕΑ/2019,3ΕΑ/2019,1ΓΤ/2020 λόγω παραβόλου στους οριστικούς πίνακες κατάταξης.

Στα πλαίσια των διεκδικήσεων μας προχωράμε σε:


 

Σας καλούμε να στηρίξετε τις παραπάνω δράσεις ενόψει και της ψήφισης του νομοσχεδίου, προκειμένου να αρθεί η οριστικά αυτή η αδικία.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΩΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Γεμίζουν τα νοσοκομεία με μαθητές με διαταραχές συμπεριφοράς και επιθετικότητας

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα