Σχολεία: Ποια βιβλία θα μοιραστούν σε δημοτικά-νηπιαγωγεία το 2021
Εγκύκλιο με τα διδακτικά βιβλία που θα μοιραστούν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2021-2022 υπέγραψε η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη

Το υπουργείο Παιδείας ενέκρινε την παραγωγή και διανομή, των παρακάτω εγκεκριμένων διδακτικών βιβλίων από το «Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) –“Διόφαντος”», για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών του σχολικού έτους 2021-2022.

Δείτε αναλυτικά τον κατάλογο με τα βιβλία

Ο αριθμός των αντιτύπων των διδακτικών βιβλίων καθορίζεται από το «Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) –«Διόφαντος», μετά τη συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχείων και αφού ληφθούν υπόψη οι ανάγκες των σχολικών μονάδων και τα υπάρχοντα αποθέματα κάθε τίτλου.

Η σχετική δαπάνη παραγωγής και διανομής όλων των ανωτέρω τίτλων θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του «Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.)-“Διόφαντος”».

Υπενθυμίζεται πως με προηγούμενη εγκύκλιο θα γίνουν διορθώσεις και στα βιβλία του δημοτικού, οι οποίες θα αφορούν τις αναφορές του όρου «Π.Γ.Δ.Μ.» στις έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις των διδακτικών βιβλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της Συμφωνίας των Πρεσπών.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

keik
Το μυστικό του τέλειου κέικ σοκολάτας: Όταν η γεύση συναντά την επιστήμη
Πίσω από κάθε αφράτη μπουκιά κρύβονται χημικές αντιδράσεις, σωστές αναλογίες και επιλογές που επηρεάζουν όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και το περιβάλλον
Το μυστικό του τέλειου κέικ σοκολάτας: Όταν η γεύση συναντά την επιστήμη