Εκπαίδευση

Σχολεία: Ποια βιβλία θα μοιραστούν σε δημοτικά-νηπιαγωγεία το 2021

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Εγκύκλιο με τα διδακτικά βιβλία που θα μοιραστούν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2021-2022 υπέγραψε η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη

Το υπουργείο Παιδείας ενέκρινε την παραγωγή και διανομή, των παρακάτω εγκεκριμένων διδακτικών βιβλίων από το «Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) –“Διόφαντος”», για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών του σχολικού έτους 2021-2022.

Δείτε αναλυτικά τον κατάλογο με τα βιβλία

Ο αριθμός των αντιτύπων των διδακτικών βιβλίων καθορίζεται από το «Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) –«Διόφαντος», μετά τη συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχείων και αφού ληφθούν υπόψη οι ανάγκες των σχολικών μονάδων και τα υπάρχοντα αποθέματα κάθε τίτλου.

Η σχετική δαπάνη παραγωγής και διανομής όλων των ανωτέρω τίτλων θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του «Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.)-“Διόφαντος”».

Υπενθυμίζεται πως με προηγούμενη εγκύκλιο θα γίνουν διορθώσεις και στα βιβλία του δημοτικού, οι οποίες θα αφορούν τις αναφορές του όρου «Π.Γ.Δ.Μ.» στις έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις των διδακτικών βιβλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της Συμφωνίας των Πρεσπών.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση