Εκλογές αιρετών: Αντιδημοκρατικό ατόπημα καταλογίζει η ΟΛΜΕ στο υπουργείο Παιδείας
Για νέες αντιδημοκρατικές ενέργειες της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας ενόψει των ψευτο-εκλογών της 7ης/11 για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια κάνει λόγο η ΟΛΜΕ

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει τις νέες αντιδημοκρατικές ενέργειες της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας ενόψει των ψευτο-εκλογών της 7ης/11 για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Το Υπουργείο Παιδείας, αντιλαμβανόμενο προφανώς το μέγα αντιδημοκρατικό ατόπημα να διατηρούνται ως υποψήφιοι στα ηλεκτρονικά ψηφοδέλτια Παρατάξεις και Ανεξάρτητοι υποψήφιοι που δήλωσαν εγγράφως ότι αποσύρονται, προχώρησε σε σημερινή «Ενημέρωση Εκλογέων» μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας βάση της οποίας αρνείται το αυτονόητο και δηλώνει ότι θα παρουσιάσει μία απλή πληροφόρηση στους «Εκλογείς» που θα συμμετάσχουν στις ηλεκτρονικές εκλογές – παρωδία.

Και δε σταμάτησε εδώ!!!

Στις Παρατάξεις που δήλωσαν ότι αποσύρονται δεν συμπεριλαμβάνονται οι Παρατάξεις: «ΔΑΚΕ ΔΕ», «Εκπαίδευση στη δίνη της Παγκοσμιοποίησης» και «Παιδεία-Οικολογία»!

Απαιτούμε από την κα Κεραμέως να απελευθερώσει τους «υπό κράτηση» υποψηφίους που έχουν μαζικά αποχωρήσει. Ας πραγματοποιήσει τις εκλογές – παρωδία που διακαώς επιθυμεί με τους ελαχιστότατους προθύμους.

Επαναλαμβάνουμε πιο αποφασιστικά, για ακόμη μια φορά:

 

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ:

ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ

ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ και

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ

 

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα