ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Εκλογές αιρετών: Ανάκληση ανακήρυξης υποψηφίων από τη ΔΙΠΕ Ξάνθης
Η απόφαση της διευθύντριας ΔΙΠΕ Ξάνθης ήρθε μετά την ανακοίνωση της ΔΟΕ για τη μαζική απόσυρση όλων των υποψηφιοτήτων από τις εκλογές των υπηρεσιακών συμβουλίων.

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης Στυλιανίδου Ευμορφία με έγγραφό της στις 23 Οκτωβρίου 2020 ανακαλεί την ανακήρυξη υποψηφίων του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης για την εκπροσώπηση αιρετών εκπροσώπων στο ΠΥΣΠΕ Ξάνθης.

Η απόφαση της διευθύντριας ΔΙΠΕ Ξάνθης ήρθε μετά την ανακοίνωση της ΔΟΕ για τη μαζική απόσυρση όλων των υποψηφιοτήτων από τις εκλογές των υπηρεσιακών συμβουλίων. Οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δήλωσαν πως «δεν θα συναινέσουμε στον ευτελισμό του θεσμού του αιρετού»

Έχουν ήδη κατατεθεί οι δηλώσεις απόσυρσης των ψηφοδελτίων όλων των συνδυασμών που είχαν υποβάλει αιτήσεις υποψηφιότητας για τις αρχαιρεσίες ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια. 

Η κυρία Στυλιανίδου Ευμορφία συναντήθηκε την Πέμπτη που μας πέρασε και με το ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ, -όταν  κατατέθηκαν οι αιτήσεις απόσυρσης- και δήλωσε στο ΔΣ ότι θα προχωρήσει στην ανάκληση της ανακήρυξης των υποψηφίων. Και αυτό έκανε την Παρασκευή, βασιζόμενη στην εξής διάταξη:
“Άρθρο 21 - Νόμος 2690/1999 - Ανάκληση

1. Αρμόδιο για την ανάκληση ατομικής διοικητικής πράξης όργανο είναι εκείνο που την εξέδωσε ή που είναι αρμόδιο για την έκδοση της.

2. Για την ανάκληση δεν είναι απαραίτητο να τηρείται η διαδικασία που προβλέπεται για την έκδοση της πράξης, εκτός αν ανακαλείται πράξη νόμιμη ή πράξη παράνομη ύστερα από εκτίμηση πραγματικών περιστατικών.
 

Παραθέτουμε το έγγραφο.

ΔΙΠΕ Ξάνθης, ανάκληση υποψηφίων αιρετών
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.163 μόνιμες προσφορές σε τρία υπουργεία

28η Οκτωβρίου: Πώς θα εορταστεί στα σχολεία - Τι ισχύει για τις μάσκες στην παρέλαση

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Νίκη Κεραμέως, υπουργός Παιδείας
Ο Ρουβίκωνας έκανε παρέμβαση στο σπίτι της Ν.Κεραμέως - Η απάντηση της υπουργού
Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας το βράδυ του Σαββάτου. Δήλωση της Νίκης Κεραμέως και του Γ. Οικονόμου για...
Ο Ρουβίκωνας έκανε παρέμβαση στο σπίτι της Ν.Κεραμέως - Η απάντηση της υπουργού
Σχολεία: Τι κρύβεται πίσω από την επιμονή του υπουργείου να προγραμματίσει εθνικές εξετάσεις την Άνοιξη;
Επιχειρείται οι εκπαιδευτικοί να χρεώνονται την επιτυχία ή αποτυχία των μαθητών τους και η διοίκηση του σχολείου να χρεώνεται με τη σειρά της την...
Σχολεία: Τι κρύβεται πίσω από την επιμονή του υπουργείου να προγραμματίσει εθνικές εξετάσεις την Άνοιξη;
Κορονοϊός - Σχολεία: Αστραπιαία η μετάδοση - Τι δείχνει το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης
Όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη είναι αποκαλυπτικά του αστραπιαίου τρόπου με τον οποίο μπορεί να μεταδοθεί ο κορονοϊός μεταξύ μαθητών στη σχολική...
Κορονοϊός - Σχολεία: Αστραπιαία η μετάδοση - Τι δείχνει το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης