Εκπαίδευση

Ν. Χαρδαλιάς: Ανησυχία, αλλά όχι πανικός για τα κρούσματα στα σχολεία

xardalias
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Επιδημιολογικά αναμενόμενα» τα κρούσματα σε σχολεία, κατά τον Γκίκα Μαγιορκίνη

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό ο γ.γ Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ αυξάνονται σε 17 τα ενεργά κρούσματα στα σχολεία.

«Σε 13.000 μονάδες, έχουμε 17 κρούσματα». Η συγκεκριμένη κατάσταση δημιουργεί «ανησυχία, αλλά όχι πανικό» τόνισε.

«Επιδημιολογικά αναμενόμενα» χαρακτήρισε τα κρούσματα σε σχολεία ο καθηγητής επιδημιολογίας Γκίκας Μαγιορκίνης. Επιπλέον, στα σχολεία υπάρχει ένα «επαρκές πλαίσιο προστασίας», ενώ υπάρχει έγκαιρος εντοπισμός των ύποπτων κρουσμάτων.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Κ. Κοντοζαμάνη, οι μάσκες θα δοθούν κανονικά στους μαθητές μετά την αστοχία με τα μεγέθη, καθώς επικαιροποιούνται οι προδιαγραφές. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί «χωρίς κόστος για το κράτος», κατέληξε.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση