ekpaideusi kai anaptyxi
Αιρετοί του ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας αρνούνται να εφαρμόσουν την εγκύκλιο για πραγματοποίηση των τοποθετήσεων και όλων των υπηρεσιακών μεταβολών στα μέσα Αυγούστου

«Δεν είναι εφικτό να αποτυπωθούν με στοιχειώδη εγκυρότητα τα πραγματικά λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων» διαπιστώνουν οι αιρετοί ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας Δαμιανίδης Χρήστος και Μητρατζούλη Παρασκευή.

τμε του αιρετούς, η απαίτηση του υπ. Παιδείας να πραγματοποιηθούν οι υπηρεσιακές μεταβολές έως τις 14 Αυγούστου δείχνει «να έλλειμμα στην κατανόηση της σχολικής πραγματικότητας και αναμένεται να δημιουργήσει πολύ περισσότερα προβλήματα από όσα δήθεν φιλοδοξεί να επιλύσει».

Οι αιρετοί δηλώνουν πως δεν προτίθενται να παρέχουν συναίνεση στην στην εσπευσμένη διαδικασία  - συνεδριάσεων ΠΥΣΔΕ - καθορισμού υποθετικών λειτουργικών κενών και αμφισβητούμενων τοποθετήσεων.

Αναλυτικά το ενημερωτικό σημείωμα:

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα