Διάκριση της Ελλάδας στην 52η Ολυμπιάδα Χημείας
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της 52ης Ολυμπιάδας Χημείας βρήκε την ελληνική αποστολή να βραβεύεται με 1 χάλκινο μετάλλιο, ενώ σε δύο μαθητές μας απονεμήθηκε εύφημος μνεία.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τους Έλληνες μαθητές, όχι μόνο τους 4 που αποτέλεσαν την ελληνική ομάδα αλλά όλους όσους συμμετείχαν στην εκπαίδευση στο Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ,για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν, στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε. Η φετινή επιτυχία έχει μεγαλύτερη αξία, καθώς μετά την ματαίωση του ΠΜΔΧ, οι μαθητές που επελέγησαν (σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ΠΜΔΧ 2019) μόλις είχαν αποφοιτήσει από την Β Λυκείου.

Η ΕΕΧ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στο Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ και ειδικότερα στα Εργαστήρια Ανόργανης και Οργανικής Χημείας, για την άριστη προετοιμασία των μαθητών. Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτές, οι οποίοι ανιδιοτελώς εργάστηκαν για να έχουμε σε ετήσια βάση την απονομή μεταλλίων στην ελληνική αποστολή.

Όλοι όσοι συμμετείχαμε σε αυτήν τη γιορτή της Χημείας αισθανόμαστε υπερήφανοι, όχι μόνο για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για την άψογη συνεργασία.

Δείτε περισσότερα εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Καφές και ξίδι: Τι κάνουν σε πολλά σπίτια για τις άσχημες μυρωδιές

Πανελλαδικές 2026: Tο πρόγραμμα εξετάσεων και η ημερομηνίες

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κληρονομικο
Kληρονομικό δίκαιο: Η ελεύθερη συμβίωση αποκτά δικαιώματα κληρονομιάς
Κεντρικός άξονας της μεταρρύθμισης είναι η αύξηση της νόμιμης μοίρας για τον επιζώντα σύζυγο ή σύντροφο σε σύμφωνο συμβίωσης
Kληρονομικό δίκαιο: Η ελεύθερη συμβίωση αποκτά δικαιώματα κληρονομιάς
Γυμναστική
Πώς η σωματική δραστηριότητα αυξάνει την καύση θερμίδων
Η γυμναστική συνεχίζει να επηρεάζει τον οργανισμό ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, αυξάνοντας τη συνολική ενεργειακή δαπάνη της ημέρας.
Πώς η σωματική δραστηριότητα αυξάνει την καύση θερμίδων