Διάκριση της Ελλάδας στην 52η Ολυμπιάδα Χημείας
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της 52ης Ολυμπιάδας Χημείας βρήκε την ελληνική αποστολή να βραβεύεται με 1 χάλκινο μετάλλιο, ενώ σε δύο μαθητές μας απονεμήθηκε εύφημος μνεία.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τους Έλληνες μαθητές, όχι μόνο τους 4 που αποτέλεσαν την ελληνική ομάδα αλλά όλους όσους συμμετείχαν στην εκπαίδευση στο Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ,για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν, στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε. Η φετινή επιτυχία έχει μεγαλύτερη αξία, καθώς μετά την ματαίωση του ΠΜΔΧ, οι μαθητές που επελέγησαν (σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ΠΜΔΧ 2019) μόλις είχαν αποφοιτήσει από την Β Λυκείου.

Η ΕΕΧ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στο Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ και ειδικότερα στα Εργαστήρια Ανόργανης και Οργανικής Χημείας, για την άριστη προετοιμασία των μαθητών. Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτές, οι οποίοι ανιδιοτελώς εργάστηκαν για να έχουμε σε ετήσια βάση την απονομή μεταλλίων στην ελληνική αποστολή.

Όλοι όσοι συμμετείχαμε σε αυτήν τη γιορτή της Χημείας αισθανόμαστε υπερήφανοι, όχι μόνο για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για την άψογη συνεργασία.

Δείτε περισσότερα εδώ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
Νηπιαγωγεία και Δημοτικά 2026-27: Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου - Λειτουργία ολοήμερου
Ενέργειες προγραμματισμού του εκπαιδευτικού έργου σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2026-2027
Νηπιαγωγεία και Δημοτικά 2026-27: Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου - Λειτουργία ολοήμερου