Β.Διγαλάκης: Εξετάσεις στα ΑΕΙ μόλις το επιτρέψει ο ΕΟΔΥ - Δε χάνεται το εξάμηνο
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σήμερα η ανακοίνωση για παράταση του λουκέτου στα σχολεία και μετά από τις διακοπές του Πάσχα

"Μόλις μας το επιτρέψει ο ΕΟΔΥ" θα γίνουν οι εξετάσεις στα Πανεπιστήμια δήλωσε πριν από λίγο στην ΕΡΤ ο υφυπουργός Παιδείας κ.Βασίλης Διγαλάκης, βάζοντας έτσι σε αναστολή πληροφορίες για εξ αποστάσεως εξεταστική.

Ο κ.Διγαλάκης επανέλαβε ότι τα μαθήματα διδάσκονται εξ αποστάσεως σε ποσοστό άνω του 96% και συνεπώς το εξάμηνο δεν χάνεται.

Για τις πανελλήνιες επανέλαβε ότι πρόθεση είναι να γίνουν το δυνατόν πιο κοντά στις κανονικές ημερομηνίες και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι δεν θα πάνε για Σεπτέμβριο, ενώ ανέφερε ότι αναμένεται σήμερα η απόφαση της επιτροπής για πιθανή παράταση αναστολής λειτουργίας των σχολείων και μετά απο την προκαθορισμένη ημερομηνία επαναλειτουργιας.

Τέλος, ανέφερε οτι ο ΕΟΔΥ θα εκτιμήσει και το ζητημα του συγχρωτισμού των μαθητών στις εξετάσεις και το υπουργείο θα ακούσει τις προτάσεις των ειδικών.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

harvard_university
Πώς να προετοιμαστείς για τις εξετάσεις, σύμφωνα με το Harvard!
Η σωστή οργάνωση και η κατάλληλη ψυχολογική στάση μπορούν να κάνουν τη διαφορά, βοηθώντας σε να ανταποκριθείς με σιγουριά και καθαρό μυαλό.
Πώς να προετοιμαστείς για τις εξετάσεις, σύμφωνα με το Harvard!