Μισθοδοσία νέων διορισμένων ΕΕΠ-ΕΒΠ
Ενημέρωση για την πληρωμή των νέων διορισμένων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)

Μισθοδοσία νέων διορισμένων ΕΕΠ-ΕΒΠ

Σχετικά με την πληρωμή των νέων διορισμένων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) και σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες συνέλεξαν συνεργάτες του especial.gr.

Καταβολή μισθοδοσίας

Οπως φαίνεται αυτή τη στιγμή, από κάποιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης απεστάλησαν τα απαραίτητα έγγραφα αναφορικά με τη μισθοδοσία των νέων διορισμένων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της Παρασκευής 20 Μαρτίου 2020.

Αντιλαμβανόμεθα εξ αυτού, πως όσες εκ των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης έπραξαν κάτι τέτοιο, οι νέοι μόνιμοι διορισθέντες μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ θα προπληρωθούν το μήνα Απρίλιο, το πρώτο δεκαπενθήμερο, την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 (απόγευμα Πέμπτης 26 Μαρτίου θα έχουν πιστωθεί χρήματα στους λογαριασμούς των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ).

Ασφάλιση ΕΦΚΑ ή Δημόσιο

Αναφορικά με την επιλογή ασφάλισης στον ΕΦΚΑ (ΙΚΑ) ή στο Δημόσιο σε κάποιες Διευθύνσεις οι εκκαθαριστές παρέλαβαν Υπεύθυνες Δηλώσεις των νέων διορισθέντων με τον Φορέα που επέλεξαν.

Η κάθε Διεύθυνση Εκπαίδευσης ζητά ότι αυτή κρίνει σκόπιμο από τους νέους διορισθέντες, μιας και δεν έχουμε υπόψη μας να υφίσταται μέχρι στιγμής κεντρική οδηγία από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Τι προτείνουμε

Εξ αυτού του λόγου προτείνουμε στα ενδιαφερόμενα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ να επικοινωνούν με τις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για οδηγίες, διευκρινήσεις και πληροφορίες

Μισθοδοσία αναπληρωτών εκτός ΕΑΠ λόγω κορονοϊού: Για 2 μήνες τουλάχιστον

σχετικά άρθρα