Έκκληση μαθητών: Ζητούν εθελοντές φοιτητές και καθηγητές ώστε να μη μείνουν πίσω υποψήφιοι που δεν έχουν λεφτά για φροντιστήρια
Ανακοίνωση απο το Κίνημα Μαθητών: Θέλουμε να σταθούμε δίπλα στους μαθητές που δεν πηγαίνουν φροντιστήριο και βασίζονται στο σχολείο.
Νωρίτερα σήμερα ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας μας. Χαιρόμαστε που η δημόσια υγεία αποτελεί προτεραιότητα καθώς η προστασία των ευπαθών ομάδων πρέπει να αποτελέσει στόχο για το κράτος. 

Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα προβλήματα που προξενούνται για διάφορα μέλη της κοινωνίας από την απόφαση αυτή. 

Πιο συγκεκριμένα, πολλοί από τους συμμαθητές μας ανά την Ελλάδα μη έχοντας την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάποιο φροντιστηριακό πρόγραμμα -τα περισσότερα εκ των οποίων θα πραγματοποιηθούν και μέσω διαδικτύου- ώστε να προετοιμαστούν για τις Πανελλήνιες, θα μείνουν "πίσω'' στον αγώνα αυτό για τις εξετάσεις. 

Γι' αυτό και εμείς, λοιπόν, αποφασίσαμε να λάβουμε δράση. Καλούμε οποιοδήποτε φοιτητή, εθελοντή ή καθηγητή που θα μπορούσε να βοηθήσει να επικοινωνήσει μαζί μας. 

Αντίστοιχα και όποιον μαθητή δυσκολεύεται και θα ήθελε κάποια βοήθεια την οποία θα χάσει λόγω των κλειστών σχολείων. 

Σχεδιάζουμε ένα πρόγραμμα στήριξης των μαθητών αυτών μέσω σημειώσεων και επικοινωνίας. 

Η εκπαίδευση πρέπει να παραμείνει ελεύθερη για όλους.
 
Και αυτό κάνουμε πράξη.  

Η αλληλεγγύη του κόσμου δεν θα μας απογοητέψει για ακόμα μία φορά! 

Κίνημα Μαθητών 

@kinima_mathiton

[email protected]

1.png

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Επιστράτευση στην Ελλάδα: Πότε γίνεται, ποιοι καλούνται, ηλικιακά όρια

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

arakas
Αρακάς λαδερός με καρότα: Ένα παραδοσιακό πιάτο γεμάτο νοστιμιά
Με πλούσια γεύση, φρέσκα μυρωδικά και ντομάτα, το πιάτο αυτό είναι ιδανικό για όσους επιδιώκουν υγιεινή διατροφή χωρίς να στερούνται νοστιμιάς.
Αρακάς λαδερός με καρότα: Ένα παραδοσιακό πιάτο γεμάτο νοστιμιά