Σύμφωνα με πληροφορίες του especial.gr κατατίθεται Τροπολογία στο υπό συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων (ΕΜΥ) νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας: “Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, Ειδικοί Λογαριασμοί Κονδυλίων Έρευνας Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων και άλλες διατάξεις”, σύμφωνα με την οποία εναρμονίζεται η διαδικασία τοποθέτησης μελών ΕΕΠ–ΕΒΠ με την των εκπαιδευτικών, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η τοποθέτηση στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, οι οποίοι διορίζονται ως μόνιμοι, θα πραγματοποιηθεί μετά την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου.
Αυτή τη στιγμή συνεχίζεται με την Ακρόαση Φορέων η συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων (ΕΜΥ) της Βουλής του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας
Πηγή: www.especial.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ