Εκπαίδευση

Οργανικά κενά ΕΕΠ-ΕΒΠ Βορείου Αιγαίου για μόνιμο διορισμό

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Του Μιχάλη Βάρκα, αιρετού ΠΥΣΕΕΠ Βορείου Αιγαίου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

ο επισυναπτόμενος πίνακας παρουσιάζει τα οργανικά κενά ανά περιοχή του Βορείου Αιγαίου όπως αυτά δόθηκαν για μόνιμο διορισμό από το Υπουργείο καθώς και τα ήδη υφιστάμενα κενά ανά σχολική μονάδα.

Το γεγονός ότι από τα 30 συνολικά οργανικά κενά στις ΣΜΕΑΕ δόθηκαν για μόνιμη πρόσληψη τα 29, δηλαδή ποσοστό 97% είναι εξαιρετικά σημαντικό και μεγάλη επιτυχία για την Περιφέρεια μας.

Το μόνο κενό που δεν δόθηκε αφορά 1 θέση ΠΕ30 στη Δ.Ε. Χίου (με κίτρινη επισήμανση), είτε στο ΕΕΕΕΚ είτε στο ΕΝΕΕΓΥΛ, χωρίς ακόμη να είναι γνωστή η διαδικασία κατανομής που θα πρέπει να ακολουθήσει το ΠΥΣΕΕΠ.

Όπως είναι γνωστό η διαδικασία των αιτήσεων είναι ενεργή μέσω ΟΠΣΥΔ και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 7/1/2020.

Εύχομαι καλή επιτυχία και καλές γιορτές!!!

pinakas
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση