H Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών για τις εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χαλκίδας
Να σταματήσει να είναι η Ομοσπονδία στήριγμα των αντιλαϊκών κυβερνήσεων και να γίνει αγωνιστική, ταξική Ομοσπονδία, που θα έχει σαν προτεραιότητά της τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών, θα συμπορεύεται με το υπόλοιπο εργατικό κίνημα και θα αντεπιτίθεται σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες και στη γενική συνέλευση του Συλλόγου μας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη διετία 2019-2021. Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν και μας ψήφισαν 3η δύναμη στο ΔΣ. Αυτό το θετικό αποτέλεσμα έρχεται σε συνέχεια με το προηγούμενο θετικό αποτέλεσμα του Ιούνη όπου η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών εξέλεξε δυο αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΔΟΕ. Η ψήφος στην Α.Σ.Ε. δεν πάει χαμένη, είναι δύναμη! Για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των συναδέλφων αλλά και τη μόρφωση όλων των παιδιών του λαού μας.

Μπορούμε με την πάλη μας να αλλάξουμε τους συσχετισμούς δύναμης στο Σύλλογό μας και στη ΔΟΕ. Να σταματήσει να είναι η Ομοσπονδία στήριγμα των αντιλαϊκών κυβερνήσεων και να γίνει αγωνιστική, ταξική Ομοσπονδία, που θα έχει σαν προτεραιότητά της τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών, θα συμπορεύεται με το υπόλοιπο εργατικό κίνημα και θα αντεπιτίθεται σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. Για να γίνει ο Σύλλογός μας αγωνιστικός, διεκδικητικός, και να μην είναι πια στήριγμα των πολιτικών που τσακίζουν τη ζωή και τα δικαιώματά μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παλέψουμε, στο σωματείο μας, στις Γενικές Συνελεύσεις, στα σχολεία μας, σε συμπόρευση με το υπόλοιπο εργατικό κίνημα. Για να έχουμε όλοι μόνιμη και σταθερή δουλειά, κοινωνική ασφάλιση και υγειονομική περίθαλψη. Για να έχουν όλα τα παιδιά μόρφωση, υγεία, ζωή με δικαιώματα. Για να πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν και να οργανώσουμε τη ζωή που μας αξίζει στον 21ο αιώνα!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Google-Chrome
Η Google ζητά πρόσβαση στα πιο προσωπικά σας δεδομένα — Πρέπει να πατήσετε αποδοχή ή όχι;
Το νέο σύστημα εξατομίκευσης του Gemini υπόσχεται πιο «έξυπνες» απαντήσεις, αλλά ανοίγει σοβαρά ζητήματα ιδιωτικότητας
Η Google ζητά πρόσβαση στα πιο προσωπικά σας δεδομένα — Πρέπει να πατήσετε αποδοχή ή όχι;