epistithioi filoi
Ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Εθελοντών κατά του καρκίνου του μαστού Ν. Άρτας «Επιστήθιοι Φίλοι» το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετείχε στη δράση που υλοποίησε ο σύλλογος το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της πόλης​

 

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας, ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Εθελοντών κατά του καρκίνου του μαστού Ν. Άρτας «Επιστήθιοι Φίλοι», συμμετείχε στη δράση που υλοποίησε ο σύλλογος το πρωί του Σαββάτου, στις 26 Οκτωβρίου 2019, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας. Η δράση είχε ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των συμπολιτών μας για τον καρκίνο του μαστού, και ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου είδους καρκίνου. Άλλωστε ο Οκτώβριος έχει οριστεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης των γυναικών σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, με το ροζ χρώμα να κυριαρχεί στις εθνικές και διεθνείς εκστρατείες που προτρέπουν τις γυναίκες να κάνουν προληπτικό έλεγχο.

epistithioi filoi

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας, θέλοντας να ενισχύσει την πολύ σημαντική προσπάθεια του συλλόγου, παρουσίασε τρία μαθητικά μουσικά σχήματα που έπαιξαν ζωντανά σε όλη τη διάρκεια της ενημέρωσης των συμπολιτών μας. Τα μουσικά σχήματα αποτελούσαν οι μαθήτριες Σοφία Μυτιληναίου, Χριστίνα Σταυρούλα, Ελένη Παππά, Μαριλένα Παππά, Αθηνά Λύκα, Φιλύρα Φίλιππα και Σοφία Κοτσαρίνη. Επίσης στη δράση συμμετείχε και η μαθήτρια Λυδία Τζουρμανά που βοήθησε στη λήψη του απαραίτητου φωτογραφικού υλικού.

epistithioi filoi

Η εκπαιδευτική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Άρτας ευχαριστεί τον σύλλογο «Επιστήθιοι Φίλοι» και ιδιαίτερα την πρόεδρό του κα Αγγελική Τσιρογιάννη για την πρόσκληση και την άψογη συνεργασία, και συγχαίρει τις μαθήτριες που συμμετείχαν για την ευαισθησία τους, την διάθεσή τους για εθελοντική προσφορά και τις υπέροχες μουσικές στιγμές, που προετοίμασαν με τόσο αγάπη και μας τις πρόσφεραν απλόχερα.

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας δηλώνει παρόν σε δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα και προσπαθεί μέσα από την συμμετοχή του σε αυτές να εισάγει τους μαθητές του στον εθελοντισμό και την κοινωνική υπευθυνότητα.

Εκ μέρους του Μουσικού Σχολείου Άρτας

Παναγιώτης Γιαννούτσος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ατρομητος
Ατρόμητος: Μήνυμα υπέρ της Παλαιστίνης με πανό και ανακοινώσεις στο Περιστέρι
Οι παίκτες και η διοίκηση του Ατρομήτου ανάρτησαν πανό με το ίδιο σύνθημα, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της βίας.
Ατρόμητος: Μήνυμα υπέρ της Παλαιστίνης με πανό και ανακοινώσεις στο Περιστέρι
καρφδ
Εκεί που ο εκπαιδευτικός μιλάει για παιδαγωγικό έρωτα, εσείς είστε ικανοί να τον παραπέμψετε για παρενόχληση
Εκεί που ο εκπαιδευτικός θέλει να ανάψει φωτιά στο μυαλό των παιδιών, εσείς τον κατηγορείτε για εμπρηστή.
Εκεί που ο εκπαιδευτικός μιλάει για παιδαγωγικό έρωτα, εσείς είστε ικανοί να τον παραπέμψετε για παρενόχληση
Καθιστική ζωή
Καθιστική ζωή και πόνοι στη μέση: Ποιοι είναι οι πραγματικοί ένοχοι – Τι μπορούμε να κάνουμε
Ο πόνος στη μέση… κάθεται μαζί σας: Τι φταίει και πώς να τον αποφεύγετε
Καθιστική ζωή και πόνοι στη μέση: Ποιοι είναι οι πραγματικοί ένοχοι – Τι μπορούμε να κάνουμε